do okna
 do okna  )Máte někdo zkušenosti se nějakým skloservisem???a ceny?
 )Máte někdo zkušenosti se nějakým skloservisem???a ceny?Moderátor: Blue Lanos
 do okna
 do okna  )Máte někdo zkušenosti se nějakým skloservisem???a ceny?
 )Máte někdo zkušenosti se nějakým skloservisem???a ceny? 

a tam tomu věřím víc protože se skly zabývají,nedělají to svátečně,když měnit sklo tak jedině ve firmě která do toho dělá už dlouho
 a tam tomu věřím víc protože se skly zabývají,nedělají to svátečně,když měnit sklo tak jedině ve firmě která do toho dělá už dlouho 
Ladinku to je až tak drahé v autorizovaném servisu??mám tam dirku po kamínku,tak jen doufám že se to nerozleze.U Renaultu Thalia(ta nová) to vyšlo na 9000kčladinek píše:jen pro srovnání na chevy aveo v chevy servise i s prací 15500kč v autosklo roger v Brně 9200kča tam tomu věřím víc protože se skly zabývají,nedělají to svátečně,když měnit sklo tak jedině ve firmě která do toho dělá už dlouho
 Kupoval som na Cruze cena 136eur
 Kupoval som na Cruze cena 136eur 

Mě to stálo 400 Kč v podstatě na počkání - dírka, která po "zalátání" nebyla ani nehtem poznat, kde je, ale opticky to stále trochu vidět je, i když výrazně méně a hlavně mě to nijak už neruší ve výhledu. Jinak na Leganzu originální GM sklo čelní tónované s pruhem za 2900 Kč, ale i tak mi to přijde jako vyhozené peníze, když je člověk nucen jezdit za škodovkářema bez zástěrek (mně to udělala Octávka)...kesko píše:Dierka podľa veľkosti sa dá opraviť, pozri na nete a cena bola asi 700,- Sk ešte pred eurom. A dokonca vedia prísť za tebou a oprava na mieste. Bolo to trošku vidieť ale nikam sa to nerozliezalo.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |