Moderátor: Blue Lanos

) a jeste cerny lak na zadni svetla ktera budou nastrikana podle meho navrhu (ktery neprozradim), tak az bude tepleji a prijdou kola tak se o vikendu do vseho pustim a pak nahodim foto jak to dopadlo
 ) a jeste cerny lak na zadni svetla ktera budou nastrikana podle meho navrhu (ktery neprozradim), tak az bude tepleji a prijdou kola tak se o vikendu do vseho pustim a pak nahodim foto jak to dopadlo 

ještě je obout
 ještě je obout  takový jsem ještě ani na internetu neviděl teď zrovna koukám na zimu co by se hodilo
 takový jsem ještě ani na internetu neviděl teď zrovna koukám na zimu co by se hodilo  ty se dneska opiješ ne??
 ty se dneska opiješ ne??  

ale jak je nahodim tak asi jo
 ale jak je nahodim tak asi jo   i typek v obchode mi rikal ze az je budu mit na aute at prijedu, ze si chce auto nafotit, ze bude delat galerii vozu na jeho prodavanych kolech
 i typek v obchode mi rikal ze az je budu mit na aute at prijedu, ze si chce auto nafotit, ze bude delat galerii vozu na jeho prodavanych kolech   Chevy bude slavny
 Chevy bude slavny to se pletš to bude galerie pro budoucího majitele kradeného vozu,aby věděl co koupí
 to se pletš to bude galerie pro budoucího majitele kradeného vozu,aby věděl co koupí  

Tak to je masakr.SERGEJ_3 píše:tady mi bracha udelal zatim provizorni VT, tak zbezne jde videt jak budou kola na aute vypadat, snad se libi

Chci se te zeptat na tu černou metlu jakou budes kupovat.Hod mi sem odkaz.Taky bych rad prehodil barvu znaku na cernou.Cerny znak je proste paradni.Ta zlata se nehodi.http://www.youtube.com/watch?v=NPDtVWUmzKkSERGEJ_3 píše:tak panove dnes sem nakupoval a uz mam doma bilou barvu na brzdove trmeny, cernou metalizu kterou pouziju na nalakovani znaku chevrolet vepredu i vzadu (at je to proste pohrebak) a jeste cerny lak na zadni svetla ktera budou nastrikana podle meho navrhu (ktery neprozradim), tak az bude tepleji a prijdou kola tak se o vikendu do vseho pustim a pak nahodim foto jak to dopadlo
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |