Tak Jajuško a nyní ať tě odnese Ivoš od počítače někam před barák a zkus to v těch Pardubicích zopakovat. Asi by to nebylo do diskuze"co ma dnes potěšilo"
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Vazoune dobrý a ani nemusíš být rasista, teď jde jen o to aby jsme nebyli nakonec diskriminovaný my dle cikánů " gádžo "
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
No musím říct, že když včera pro mě přijel do práce, tak jsem o hokeji raději nemluvila, jinak bych šla pěšky.. dnes jsem provokativně v modrobílém Ostravském tričku..
666 píše:Tak Jajuško a nyní ať tě odnese Ivoš od počítače někam před barák a zkus to v těch Pardubicích zopakovat. Asi by to nebylo do diskuze"co ma dnes potěšilo"
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín Ford Mondeo, 2.0 diesel
Jajuska95 píše:No musím říct, že když včera pro mě přijel do práce, tak jsem o hokeji raději nemluvila, jinak bych šla pěšky.. dnes jsem provokativně v modrobílém Ostravském tričku..
666 píše:Tak Jajuško a nyní ať tě odnese Ivoš od počítače někam před barák a zkus to v těch Pardubicích zopakovat. Asi by to nebylo do diskuze"co ma dnes potěšilo"
.................. tak to sis milá mladá přítelkyně dovolila dost ... napiš nám prosím reakci ...