Pozor na Chevrolet Ostrava - je v insolvenci !!!

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Uživatelský avatar
Ivoš
Příspěvky: 5567
Registrován: pát pro 01, 2006 08:52
Bydliště: Pardubice,CZ
Kontaktovat uživatele:

Re: Pozor na Chevrolet Ostrava - je v insolvenci !!!

Příspěvek od Ivoš »

Když jsme poptávali nového Sparka, tak od Hulváků, resp. přímo od pana majitele jsme dostali odpověď cca do 2 dnů. Sice cena nebyla taková, jakou nám nabídla konkurence, ale odpověď byla. Toť moje zkušenost s Hulváky. Oproti tomu třeba Steiger se nám dodnes neozval...bohužel mi nezbyde nic jiného, než k nim na garančku jet, ale nejraději bych tam fakt nejel.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Reklama
 

Uživatelský avatar
Serpico
Příspěvky: 4768
Registrován: sob pro 31, 2005 19:25
Bydliště: Praha 4

Re: Pozor na Chevrolet Ostrava - je v insolvenci !!!

Příspěvek od Serpico »

...to je věčný problém kvalita, odbornost, pečlivost a hlavně následná garance na opravu, to nelze ukecat pane Kozušník tady na fóru, to je výsledek práce servisu...nakonec kdysi dávno po svých zkušenostech v Praze jsem sám inicioval právě označení špatných servisů kam nejezdit a poučit se tak na špatných zkušenostech kolegů, jedině tak se může odlišit zrno od plev, špatní zkrachujou a ti lepší zůstanou, přirozený proces tržního hospodářství...., sám již nejezdím po špatných zkušenostech ( kdy mi přičetli do ceny i datum, prostě je odmítám sponzorovat...) do autorizovaných servisů, mám servizione Melliccaro ( jsou to mí známí a tak tam mám domácí prostředí ), kam si dodávám ( poprosím ho, samozřejmě...) i z tohoto nettu akreditovaného " pana " mechanika " doctora palikxe " a jsem bez starostí... Jinak v minulosti jsem jezdil na servis mimo Prahu do Stiřína, protože " pražský " mi braly u huby a potřeboval jsem jezdit...

Inu mějme se fajn a vybírejme si servisy a hlavně informujme se o vlastních zkušenostech, děláme to vlastně pro sebe...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Uživatelský avatar
Hanzy
Příspěvky: 7197
Registrován: ned led 21, 2007 13:16
Bydliště: Frýdek-Místek - Baška/Hodoňovice/Velké Karlovice

Re: Pozor na Chevrolet Ostrava - je v insolvenci !!!

Příspěvek od Hanzy »

Staci se podivat na stranky http://www.chevrolet.cz a je tam jasne videt ze Autocentrum Hulvaky je pouze uz pouze jen servis i kdyz i s nim to asi nebude moc pravda nebot vcera jsem se bavil s kamosem co tam ma koupenou Captivu a pry uz nemuzou ani zarucni opravy provadet.
http://www.dealer-network.chevroleteuro ... ution=e1s3
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Uživatelský avatar
Peterek
Příspěvky: 112
Registrován: čtv led 15, 2009 10:30
Bydliště: Ostrava Poruba

Re: Pozor na Chevrolet Ostrava - je v insolvenci !!!

Příspěvek od Peterek »

Vážený pane Radane Kožušníku,

Poněvadž jste se právem ohradil proti negativním informacím z tzv. druhé ruky, popíši Vám svou vlastní zkušenost s Vaším servise (pracovníky).
Když jsem se stal v září 2007 novopečeným majitelem Daewoo Leganzy, stavil jsem se ve Vašem značkovém servisu. Nesvítilo osvětlení kabiny při otevření dveří a osvětlení větrání a klimatizace. Stanovisko pracovníků servisu - porucha kontaktu na dveřích. Na mou námitku že tam žádný kontakt není, se všichni tři zvedli od stolu a šli k autu. Po otevření dveří marně hledali a poté jeden z odborníků značkového servisu Daewoo prohlásil moudře "To má asi kontakty v zámcích". Na mou námitku proč hledají závadu v kontaktu dveří, poněvadž se nemohly všechny čtyři porouchat v jeden okamžik, ale závada bude buď ve světle nebo v nějakém společném elementu odvětili "to tu musíte nechat". Tuto alternativu jsem odmítl (opravu provedl během cca 40 minut můj bratr amatér - byla v desce světla) a zeptal jsem se na výměnu žárovek v ovládání větrání a klimatizace. Odpověď : "To je složité". Na to jsem se rozloučil a odjel.
Domluvil jsem sei schůzku s panem Janem Kmošťákem ve FM u benzinové pumpy. Po dotazu na složitost výměny žárovek v ovládání větrání následoval dotaz :"Máš nůž?" a "Běž koupit dvě skleněnky".
Poté nožem vycvakl rámeček a po odšroubování 4 šroubků žárovky vyměnil.
Co na to říci? Nechtělo se mechnikům něco dělat a byl jsem otravný hmyz? Nebo to byli opravdu "odborníci" ?
Musíte uznat, že dáma ztratí dobré jméno velmi snadno a získat je zpět je složité a trvá dlouho. V tom je Vaše smůla.
stará Škoda OCTAVIE, 2xMB W123, manželka Š100, Olcit (děs a hrůza), Opel Kadet combi, Toyota Yaris (automat), nyní náhodně Leganza přezdívaná "Legolanza" tmavá modrozelená metalíza
enderw
Příspěvky: 2
Registrován: stř dub 14, 2010 19:00

Re: Pozor na Chevrolet Ostrava - je v insolvenci !!!

Příspěvek od enderw »

Aniž bych se snižoval k jakýmkoliv osobním útokům, které tady nikoho nezajímají:

1. Jediný, komu bylo vyšetřovatelem sděleno obvinění z trestného činu ublížení na zdraví (protože do mé manželky najel autem) a kdo půjde před soud, je p. Kožušník - všechna další "stíhání" existují jen v jeho hlavě

2. p. Kožušník není autorizovaným prodejcem vozů Chevrolet, a jako autorizovaného opravce ho "trpí" jen dočasně (už jen tím, že byl obviněn z trestného činu - navíc násilného - totiž porušuje podmínky "smlouvy autorizovaného opravce", která platí pro všechny autorizované servisy)

2. Insolvenční řízení sice bylo zastaveno, protože ještě nebylo přihlášeno dost věřitelů, ale
pohledávek už je přihlášeno více a už bylo podáno odvolání (insolvenční rejstřík je koneckonců veřejně přístupný)


L. Štípal
Uživatelský avatar
Serpico
Příspěvky: 4768
Registrován: sob pro 31, 2005 19:25
Bydliště: Praha 4

Re: Pozor na Chevrolet Ostrava - je v insolvenci !!!

Příspěvek od Serpico »

Jediný, komu bylo vyšetřovatelem sděleno obvinění z trestného činu ublížení na zdraví (protože do mé manželky najel autem) a kdo půjde před soud, je p. Kožušník - všechna další "stíhání" existují jen v jeho hlavě


...hm to je silný kafe, tak to se mi za bezmála 40let v servisech nestalo a zažil jsem ledacos...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
jandaxx
Příspěvky: 78
Registrován: ned pro 17, 2006 14:59
Bydliště: Praha

Re: Pozor na Chevrolet Ostrava - je v insolvenci !!!

Příspěvek od jandaxx »

No ono stačí i to, že dealer na svých stránkách zrušil velmi oblíbené fórum. Sám jsem ho často navštěvoval. Dokud bylo fórum pozitivní, tak bylo vše O.K. Pak si ale dost lidí stěžovalo, tak to p. Kožušník demokraticky zrušil.
Uživatelský avatar
Krtek
Příspěvky: 3382
Registrován: sob zář 18, 2004 13:12
Bydliště: Příbram / skoro Beroun
Kontaktovat uživatele:

Re: Pozor na Chevrolet Ostrava - je v insolvenci !!!

Příspěvek od Krtek »

No ono to forum pokud vim bylo zanesený spamem. Někdo jim dokonce nabízel bezplatně že se jim o forum postará.. A nějak to nedopadlo.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Hanys
Příspěvky: 2
Registrován: čtv úno 24, 2011 23:51

Re: Pozor na Chevrolet Ostrava - je v insolvenci !!!

Příspěvek od Hanys »

Tak Boží mlýny přeci melou -i -i -i ....... Kožušník se snaží působit jako ten co ho poškozují, ale lidi nevěřte tomu! Je to starý PODVODNÍK A ZLODĚJ! O tom, že seděl za pojistný podvod ví asi každý. Že je v hledáčku nejrůznějších skupin se taky ví.....Zkušenost s Kožušníkem je ovšem k nezaplacení. Do života vám dá více než vysoká škola. Od dob co mě "vyškolil" už jsem připraven na všechny zmr.. na téhle planetě.....Co se týká vás co tam něco koupili, nebo chtějí opravit, tak ANI OMYLEM!!!!! Mi samotnému bylo opravdu morálně špatně, co se dělo s vozy zákazníků. Poslední kapkou pro mě bylo, když se vnutilo starému dědovi doražená předváděčka Sparka, který měl spotřebu cca 13l a byl zralý akorát na GO motoru. Kožušník se ovšem smál a že děda bude aspoň pravidelným účastníkem servisu. Realitu o tachometrech, lakovaných nových autech, "výměně" kapalin, prodávání jetých dílů jako nových a podobné praktiky, které mi vyprávěli kluci ze servisu asi není třeba zmiňovat....

Jestliže mu vzali prodej, tak mě to vůbec neudivuje. Naopak vzali mu předtím už Hyundai, takže prakticky dodržel svůj standard. Pokud má autorizovaný servis, tak pravděpodobně spíš jen na oko. Realita bude asi jiná.

A co mi vyrazilo dech maximálně, tak je jeho osočování Luďka Štípala. Tenhle člověk pro něj dělal prakticky otroka za minimální mzdu. Doufám, že Luďku ten spor vyhraješ! Držím palce. Krysy se musí hubit.

Hanys
AUTOCENTRUM HULVÁKY
Příspěvky: 6
Registrován: stř dub 21, 2010 19:25

Re: Pozor na Chevrolet Ostrava - je v insolvenci !!!

Příspěvek od AUTOCENTRUM HULVÁKY »

A zase ten podvodník Štípal...

Autocentrum Hulváky nikdy nebylo a nebude v insolvenci! Na rozdíl od zkrachovalého Luďka štípala, který je t.č. stíhán PČR pro rozsáhlé podvody a to nejen v naší firmě! Exekutoři si v jeho bytě - ze kterého narychlo utekl - jen podávají dveře.. Pro ty co jim taky něco dluží sděluji, že v současné době pracuje jako prodavač vozů u firmy Opel Novotný a bydlí v Šenově u Školky u pana Wichera. Toho mimo jiné také podvedl, neboť mu tvrdil, že jeho dům koupí a po té co se k němu nastěhoval i s celou familií, samozřejmě dům nekoupil a nyní jej z něho nemůže dostat ven ... :-) Prostě Štípalovská klasika...

Jen pro orientaci - Autocentrum Hulváky je jednou z nejdéle působících firem v celé ČR. Letos oslaví 21 let své úspěšné působnosti.

Je asi zbytečné cokoliv psát, stačí se podívat na Insolvenční Rejstřík: https://isir.justice.cz/isir/doc/dokume ... AP%2FXtAAe a je jasné, kdo musel zaplatit 6 120,- Kč za neoprávněné podání tohoto insolvenčního návrhu.
Evidentně mu to nestačilo, a proto nyní zaplatí také za úmyslné poškození naší firmy v podobě úmyslného instalování programů do firemních počítačů, které následně nahlásil na policii. Ta to rovněž odložila a nyní se připravuje proti Štípalovi další souhrná žaloba..

Co se prodeje nových vozu týče, naše firma skutečně plně využívá formu tzv. Evropského zprostředkovatele. Toto se projevuje v podobě nejnižších cen a pouze k prospěchu našich zákazníku. Je to zcela legální způsob prodeje, který funguje v celé spojené Evropě a je jen otázkou času, kdy toho bude naplno využívat většina českých zákazníků, stejně jako tomu je např. v Německu.
Toto nakonec pan Štípal dobře ví - viz jeho stránky: www.autodiba.cz, které už sice rovněž zkrachovaly, ale snaha byla..
Jó hold pane Štípale, samotnému Vám to nejde.. Není to tak snadné, jak v klidu krást u zaměstnavatele..

Jsme přesvědčeni, že tisíce našich spokojených zákazníků nemusíme přesvědčovat, kde je pravda. Nikdo z dealerů v celé české republice neprodal tolik vozů z jednoho autosalonu, jako právě AUTOCENTRUM HULVÁKY. Stačí se podívat na podložky pod SPZ a máte v tom jasno.

Zdravím všechny návštěvníky tohoto fóra a nebojte, Autocentrum Hulváky funguje i bez pana Štípala..

Radan Kožušník
AUTOCENTRUM HULVÁKY
Hanys
Příspěvky: 2
Registrován: čtv úno 24, 2011 23:51

Re: Pozor na Chevrolet Ostrava - je v insolvenci !!!

Příspěvek od Hanys »

Opravdu srdceryvné proslovy pane Kožušníku. Zloděj křičí "Chytťe zloděje". Problém je, že nejsem Luděk Štípal, ale jiný bývalý spolupracovník ACH :lol: A pokud vím, všichni co u ACH vydrželi alespoň půl roku, a po půl roce dostali 20tis korun jako mzdu, tak Vás mají tuze rádi. Ostatně stejně jako někteří zákazníci a dodavatelé, kteří byli vždy s ACH "nadmíru" spokojeni :lol: :lol: :lol:

Dalo by se toho rozepsat desítky jak jste(jsme museli) podvádět zákazníky. Jestli mým slovům někdo neuvěří, tak holt se bude muset spálit a vyzkoušet jednoho z největších Evropských zprostředkovatelů v EU :D Většina autosalonů má přídomek "autorizovaný prodejce a servis", ovšem po odebrání licence jste přešel na Evropského zprostředkovatele. Možná si dejte do názvu ještě Swiss a Holding, to vzbudí alespoň trochu důvěry ;)

Snaha o diskreditaci Luďka je ovšem více než trapná. Pokud jste udělal to, o čem Luděk psal s jeho manželkou, tak jste jen potvrdil to co si o vás myslím.

Hanys
AUTOCENTRUM HULVÁKY
Příspěvky: 6
Registrován: stř dub 21, 2010 19:25

Re: Pozor na Chevrolet Ostrava - je v insolvenci !!!

Příspěvek od AUTOCENTRUM HULVÁKY »

Nemá smysl odpovídat na smyšlené a lživé e-maily lidí, kteří se nedokáži pod své výplody ani podepsat.
Ve firmě AUTOCENTRUM HULVÁKY pracuje stabilní tým lidí, kteří nemají s podpisem toho co říkají problém.
Nemohu říct že lituji, ale žádný Hanys v naší firmě nepracoval a Vámi popsané situaci nikdy nenastaly.
I úplný amatér ví, že Vámi zmiňovaná nesmyslná spotřeba Sparku o objemu 0,8l - vypovídá o Vaši důvěryhodnosti... :-)
Uživatelský avatar
Akri
Příspěvky: 4273
Registrován: stř zář 10, 2003 18:50
Bydliště: Česká Třebová
Kontaktovat uživatele:

Re: Pozor na Chevrolet Ostrava - je v insolvenci !!!

Příspěvek od Akri »

Tak jestli si kluci psali, na svym foru taky takhle, nedivim se, ze bylo zaneseny spamem, jak psal Krtek.. :D
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
jandaxx
Příspěvky: 78
Registrován: ned pro 17, 2006 14:59
Bydliště: Praha

Re: Pozor na Chevrolet Ostrava - je v insolvenci !!!

Příspěvek od jandaxx »

Ono bylo zanesený spamem z robotů. Já tam taky chodil. No a pak se také začaly množit nepříjemné otázky ze strany přispěvatelů, na které nikdo z ACH neodpovídal. Tak to raději majitel zrušil.
Uživatelský avatar
Hanzy
Příspěvky: 7197
Registrován: ned led 21, 2007 13:16
Bydliště: Frýdek-Místek - Baška/Hodoňovice/Velké Karlovice

Re: Pozor na Chevrolet Ostrava - je v insolvenci !!!

Příspěvek od Hanzy »

Autosalonu a servisu ACH se vyhyba i vlastni rodina pana majitele a informace a servis radeji hleda tady nebo nekde jinde a je jasne ze to nebude bez duvodu taky odbornost servisu jak tady jednou nekdo psal ze mu rekli ze ma myslim v te dobe v nubire 2 vodni pumpy a dva remeny a cena rozvodu je 20000kc presne odpovida o jejich kvalite servisu.
O kvalite servisu se psalo na jejich strankach tak se to demokraticky zrusilo neni co dodat -P
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Odpovědět

Zpět na „POKEC“