Moh byste mi poradit nakej spolehlivej konkretni prostredek(nazev,atd.....)Diky mocFranta P. píše:sundat gumu ošetřit natřít plničem přestříkat nebo zatřít barvou auta.
HRDZAVE LEMY ??
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Plnič je na nic, maximálně se z něj více odlupuje lak . Stačí malý oděrek a je to v prd... Ale plnič zůstane, to je fakt. Řeším to trochu jinak na základní barvu proti korozi stříkám jemně oteplenou barvu. Rychleji schne nestéká. pak jen 20 min. fénem asi 40 cm od místa postřiku a je to.. Někdy nafotím a napíšu, zrovna to dělám kolem lemů, jenže dostalo se to i na venkovní část. Doporučuji odhalit až na plech 2cm od místa koroze, jinak chytne znovu !!!
a co máš pod lakem z fabriky??? zakladovku???Kruger !!! píše:Plnič je na nic, maximálně se z něj více odlupuje lak . Stačí malý oděrek a je to v prd... Ale plnič zůstane, to je fakt. Řeším to trochu jinak na základní barvu proti korozi stříkám jemně oteplenou barvu. Rychleji schne nestéká. pak jen 20 min. fénem asi 40 cm od místa postřiku a je to.. Někdy nafotím a napíšu, zrovna to dělám kolem lemů, jenže dostalo se to i na venkovní část. Doporučuji odhalit až na plech 2cm od místa koroze, jinak chytne znovu !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
To ne ale taky asi nevypálím lak v garáži nebo před barákem !!! Sorry, ale já s tímhle mám takové zkušenosti. Navíc rozdíl, když to stříká comp a ne člověk !!! Ná základovku co užívám já je lepší chrstnout přímo lak.Franta P. píše:a co máš pod lakem z fabriky??? zakladovku???Kruger !!! píše:Plnič je na nic, maximálně se z něj více odlupuje lak . Stačí malý oděrek a je to v prd... Ale plnič zůstane, to je fakt. Řeším to trochu jinak na základní barvu proti korozi stříkám jemně oteplenou barvu. Rychleji schne nestéká. pak jen 20 min. fénem asi 40 cm od místa postřiku a je to.. Někdy nafotím a napíšu, zrovna to dělám kolem lemů, jenže dostalo se to i na venkovní část. Doporučuji odhalit až na plech 2cm od místa koroze, jinak chytne znovu !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Nic ve zlým, pak napíšu názvy prostředku co užívám. Ale dneka jsem zrovna sundával barvu u lemů i venku a dosti drně se mi zdálo, že tam je jen LAK !!! To samé bylo i u škodovky, ta po mém zásahu byla holá úplně. Chápu, že soudruzi na to srali, ale nexie mě v tomhle nemile překvapila. Doufám, že aspoň prahy má z vnitřní strany stříknuté!!! Budu celou akci postupně fotit, tak když tak tu nějaké ty fotky hodím, jen co se naučím jak !!!Franta P. píše:Já to doposud dělám plničem a nemám problém. taky to někdy vyzkoušim a uvidim
Já tam měl plnič. Táta se minulý týden doslechl že nexie od roku 97 už se dělali v polsku a tehlě chudejch kotěhulkách a a že prej za 4-5 let jsou schnilé hlavně prý hlavně 3dv. 96 a níž to jsou ještě praví korejci.a já můžu potvrdit že ta kasltle je zlatá samo že lemi už jsou opravované. ale zatim vypadaj jako nové. Nejhorší je na zimě jedeš kde se sype šterkem ten ti vomlátí barvu na plech a pak vjedeš na sůl a je to v prd....
-
- Kontaktovat uživatele:
Sice mám 97, ale pro německý trh (a koreu), 3 dv. jsou v pořádku. Teď auto celé opravuji a fotím, pak to hodím na NET a můžem podebatovat více. Ale co jsem to brousil takovou parádní štětkou až na plech, tak se mi zdálo, že výrobce tam plnič fakt nestříkal. No uvidíme co dál !!! Sůl nesnáším. Proto jsem autíčko schoval a vytáhl opravenou 135L. A jezdí se mi dobře. Ale těším se až sleze sníh - to bude zase NEXIA!!!Franta P. píše:Já tam měl plnič. Táta se minulý týden doslechl že nexie od roku 97 už se dělali v polsku a tehlě chudejch kotěhulkách a a že prej za 4-5 let jsou schnilé hlavně prý hlavně 3dv. 96 a níž to jsou ještě praví korejci.a já můžu potvrdit že ta kasltle je zlatá samo že lemi už jsou opravované. ale zatim vypadaj jako nové. Nejhorší je na zimě jedeš kde se sype šterkem ten ti vomlátí barvu na plech a pak vjedeš na sůl a je to v prd....