Moderátor: Blue Lanos
99,9% Aveo, 100% CruzeScorpion.11 píše:"snr" též zdravím, ale pokud nepotřebuješ žihadlo na závodění
a jedná se ti hlavně o spolehlivé auta tak jen a pouze AVEO a budeš 100% IN
![]()
já scorpiona znám osobně a srandista je666 píše:Tedy pánové Scorpiona.11 neznám, ale odhaduji ho na velikého srandistu.
milosh píše:Tema jsem prejmenoval, mno a srovnani s Aveem, to je jako fabia vs oktavka, nesrovnatelne
Co my na to nic benzin je auto diesel je zemedelska technika motor zacina mit zvuk od 3000-4000ot/min to je zemedelska technika uz mrtvasnr píše:Tak, fórum už je přejmenované. O Aveu jsem přemýšlel tak před 5-ti lety, ale vyhrála Fabia. Vybírám si často podle vzhledu.
To nové Aveo už je pěknější než to staré, ale v porovnání s Cruze u mě nemá Aveo šanci.
Ze začátku jsem chtěl 1,6 kvůli spotřebě,jel jsem s ní před 2-ma lety zkušební jízdu, ale bylo to takové přibližovadlo, hodně klidné auto.
Teď už je 1,6 s více koňma, ale nějak tomu nevěřím. U 1,8 je spotřeba podobná jako u 1,6.
Zatím jsem naočkovaný pro ten 163 koňový diesel v LT, tato výbava je prostě bomba.
Jedná se mi o ten točivý moment a při jízdě do kopce už bych chtěl zažít taky nějakou akceleraci.
Diesel není jen o spotřebě a servisu, je to i o tom, že jestli ho někdo chce, tak si ho koupí. Brácha má octavii v dieselu a téměř s ní nejezdí.
Co na to benziňáci ?
Do 4000ot jezdi zemedelska technika a nafta jak pasl tady nekde kolega jen v EVROPE se cpe do osobaku a v tom je evropa rarita USA a Australie diesel neni ani v nabidce a zadny zdravy clovek ktery by neresil spotrebu a byl pri smyslech by si v zivote nekoupi DIESEl!lidi to kupujou jen kvuli spotrebe jelikoz nevi ze jsou i jine alternativy kdyz nemaji na benzinKjub píše:Snr: Kludne si kup toho diesela. Dnesne diesele uz davno niesu "zemedelska technika", ale zihadla, ktore ked dupnes na plyn ta vystrelia pred vsetkych jak raketa! A nepotrebuju na to ani 4000 otacok![]()
![]()
Ja som doteraz vzdy jazdil na benzine (aj Audi A4 1.8T-150 koni) a ked som vyskusal tento nas 2.0 diesel, tak ma to hned presvedcilo.
K tej farbe- u nas (teda aspon Fancar) ma novu farbu Smoke. Je podobna ako ta seda metaliza, ale s takym jemne fialovym nadychom. Neviem ako ju presne opisat, treba vidiet nazivo. No keby som chcel nejaku farbu do seda, tak urcite tu Smoke.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |