Moderátor: Blue Lanos
No mě naštve každá kravina...Kjub píše:Hey, snr klidekPremenuj tuto temu a bude to v pohode. Vidis ze sa tu da dobre komunikovat a dozvies sa kopu veci. Napr. aj to ze 2.0 LT je najlepsie! (sorry benzinaci
). A inak je aj zlata metaliza a vyzera dobre! Pozri si temu Chevy foto, tam je dost inspiracie.
Mne sa to podarilo do asi 13 000km, aj to bola iba CODE 95 chyba a po par dnoch to aj same prestalo (vid temu). Tak dakujem za gratulaciu!tomxxxxx píše:Když si ho koupíš a najedeš s ním 5000 Km bez rozzsvícení kontrolky oznamující závadu, tak ti blahopřeji. To jsi právě vyhrál v loterii.
Nestraš. Tobě se rozsvítila poprvé kdy ?tomxxxxx píše:Když si ho koupíš a najedeš s ním 5000 Km bez rozzsvícení kontrolky oznamující závadu, tak ti blahopřeji. To jsi právě vyhrál v loterii.
Urcite treba vidiet nazivo. Ja som chcel tu zlatu, potom som videl bielu a chcel ju, ale nebola to metaliza... Ostatne farby boli nazivo tiez v dobre, ale cierna mi vysla naj.snr píše:No mě naštve každá kravina...Kjub píše:Hey, snr klidekPremenuj tuto temu a bude to v pohode. Vidis ze sa tu da dobre komunikovat a dozvies sa kopu veci. Napr. aj to ze 2.0 LT je najlepsie! (sorry benzinaci
). A inak je aj zlata metaliza a vyzera dobre! Pozri si temu Chevy foto, tam je dost inspiracie.
Psal jsem, že se mi líbí všechny, i ta zlatá... kdoví co si pořídím, nejraději bych je měl všechny barvy pohromadě přímo před sebou naživo,
a pak bych jen ukázal, "chci tento".
Urcite su tam uz vychytane nejake nedostatky, aj ked Cruze je dokonale autosnr píše:Ohledně těch poruch si myslím, že to musí s koupí novějšího modelu z roku 2011 lepší.
Pořád se něco vychytává, ikdyž Murphyho zákony platí stále.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |