Taky je otazka jesli mas manual v cestine nebo v rustine SERGEJI

Moderátor: Blue Lanos
chrudoš píše:Prekroceni o 5-10 je vedomy prestupek, jezdim tak taky a pokud me chyti, bude to smula, ale ne spravne a slusne rizeni prece! Vsichni vime, jake jsou limity a kdo je prekracuje (ja osobne ano), sam se vedome vystavuje riziku odebrani bodu, tzn je to jen a jen moje blbost, na tohle se nadavat neda. Pokud nevim, ze mi sviti svetla, je to smolik, nicmene pochybuju, ze mi nebudou svitit 12krat za rok, tzn nevyboduju se. A tvuj teoreticky priklad o sbirani 1 bodu za rok, to je taky usmevneChapu, muze se to stat, ale to za tech 12 let spis vyhraju sportku, nez se takhle smutne vyboduju
Ja ti rozumim, obcas jsou body smula, ale v drtive vetsine si je clovek zaslouzi a muze se ohanet, cim chce, zas takovi hayzli ti policajti dnes uz nejsou
Dllllho som tu nebol ale nedá mi na toto nereagovať. Takže teraz ti poviem môj prípad čo sa mi stalo. Našťastie bez nehody išli sme ale 4 autá za sebou dosť snežilo a bolo aj nasnežené a mrzlo. Zimné gumy. Auto Daewoo Nubira takže žiadne ESP ani ABS alebo ASR. Ideme si takto s pekným rozostupom v meste po tej neupravenej zasneženej ceste s kludom 40 blížim sa ku križovatke 30 a zrazu 20m pred križovatkou čo to je na ceste ??? Lad. Keby lad to bolo čisté sklo a hádaj čo ani jeden sme tam neubrzdili a všetci sme leteli širinu marinu po celej ceste aj do križovatky aby sme sa nevysypali. Podarilo sa ... ale nehovor že tá fráza je pravdivá keď vidíš cestárov že behajú všade sa dá ešte celkom v poho ísť ale debili na jednej križovatke nedali nič ani sol ani zasraté kamienky a kto to má vedieť ? čo mi to auto zakričí že 50 m predomnou sa cestári na to vysrali a je tam ľad ???tosuja píše:zjevně jsi nepochopil smysl toho co jsem napsal. neříkám, že máš jezdit na letních, ale říkám, že kdo nedokáže jet na letních, tak je nebezpečný i na zimních. Spousta lidí nadává na frázi "nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu a povaze vozovky, svým schopnostem a technickému stavu vozidla". já tuhle frázi miluju, protože je 100% pravdivá. Nehoda není náhoda a když vím, že je tam led a mám letní, tak pojedu podle toho, klidně 5 km/h, ale nenabourám. Znám spoustu lidí, kteří spoléhají na zimní gumy a pak se diví, že to někde neubrzdí. Silnice jsou plné debilů, kteří na nich nemají co dělat a naopak znám hodně skvělých řidičů, kteří byli vybodovaní a to se mi prostě nelíbí. Kdo nepřizpůsobí rychlost jízdy stzavu a povaze vozovky, obzvláště teď v zimě je jelito a nepatří na cestu. Já mám najeto jen asi 1,6M Km a ještě jsem neměl havárku z moji viny.........ale až ji budu mít, tak se nebudu vymlouvat, že za to nemůžu, když jsem jelito.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |