Ty scorpi ja mam takovou obavu ze svitit to bude treba super ale ta zivotnost bude mizerna
A kor kdyz / ja to teda mam tak / starujes se svetlama mam nastaveny denni sviceni to by dostavaly hodne na pr...del.
Tak my jsme teda na Sparka koupili Philips, Osram a ještě jedny, teď si nemohu vzpomenout, taky značkové a byly na "prd", vydržely max.měsíc.. musím "zaklepat" naposled jsme koupili v prodejně Fastbox v Praze nějaké noname žárovky, efekt xenonů a zatím drží..
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín Ford Mondeo, 2.0 diesel
Chlapi, Vy z toho robite vedu... mne po dvoch rokoch odisli ziarovky tie original od predajcu.
Kupil som tie, co mali na pumpe Shell, tusim Osram a spokojnost
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
Tady nejde, že děláme s tým vědu, ale nejsou žárovky jak žárovky Jde o to, že jak se trošičku zašpiní čočky tak ty žárovky jsou slabé, špatně svítí tlumené ale na druhou stranu dálkové nemají chybu
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
Natolko ste ma načli, že som to preveril cez cobra tuning a možeme byt pokojný. Tepla to viac nedáva a paraboli sa netopia. Inak až taká novinka to nieje a už sú mnohými motoristami aj odskúšané a zatial sa parabola neroztiekla nikomu.
Tak som si zavolal len pre info aj do ČR na autodoplnky.cz a ejhla homologizáciu nemajú a na to, že ak sa mi roztopia paraboly mi záruku tiež dat nemožu . Tak som objednávku zrušil ....... a tak