jsou to origo
 jsou to origo 
Moderátor: Blue Lanos
 jsou to origo
 jsou to origo 
 jo tak to je parada...aspon nebudu mit strach ze mi nekdo ukrade kola
 jo tak to je parada...aspon nebudu mit strach ze mi nekdo ukrade kola raději investovat do těch kvalitnějších McGARD
  raději investovat do těch kvalitnějších McGARD   Je to jen můj názor a pokud vím, tak i Ladinek je měl též z chevroletu a koupil si raději též od McGARD
 Je to jen můj názor a pokud vím, tak i Ladinek je měl též z chevroletu a koupil si raději též od McGARD  

a mať škodovku a na neh chevrolet elektróny to asi nie
 a mať škodovku a na neh chevrolet elektróny to asi nie 
Ešte som neskúšal jazdiť na hrane,lebo obvykle vozím na zadnom sedadle malý živý poklad. Ale aj tak si myslím že výraz "nakláňať" je prinajmenšom prehnaný. Ale to už sme mimo tému...Corpus2009 píše:Pozerám, že máš dosť vysoký profil. Nenakláňa ťa to v zákrutách?
 viděl jsem už i auta bez plechových disků pěknej pohled na auto postavený na výfuku a brzdových kotoučích
 viděl jsem už i auta bez plechových disků pěknej pohled na auto postavený na výfuku a brzdových kotoučích  když není moje
 když není moje  řači bych je dal
 řači bych je dal 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |