Alarm na Tacumu

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
xtechnik
Kontaktovat uživatele:

Alarm na Tacumu

Příspěvek od xtechnik »

Zdar vážení, chci na Tacumu namontovat alarm.. Má sice dělaný alarm formou výstražných světel když se auto odemkne klíčem nebo jiným způsobem odemknou dveře (po uzamčení dálkáčem), ale chci tam teď po vykradení namontovat sirénu... Má někdo vyzkoušený nějaký alarm? Případně zapojení alarmu na Tacumě? Za všechny rady díky!!
Tacuma 2.0 CDX 16V, ABS, Dual Airbag, el.klima, el.okna, posilovač, otáčkoměr, otočné sedadlo spolujezdce.. --majitel od 5/2010, OSTRAVA--
www.hrackyprodospele.eu | http://inzerce.mamemiminko.cz
Reklama

blackjohn

Re: Alarm na Tacumu

Příspěvek od blackjohn »

Já myslel, že všechny Tacumy mají originál alarm v základu(jen na vniknutí, nemá pohybové senzory ani proti odtažení), siréna je vedle akumulátoru.
Citroen C4 Grand Picasso 1.8i, 92kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
xtechnik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xtechnik »

blackjohn píše:Já myslel, že všechny Tacumy mají originál alarm v základu(jen na vniknutí, nemá pohybové senzory ani proti odtažení), siréna je vedle akumulátoru.
hihi, to jsi me dostal. me funguji jako alarm jen smerove svetla, pohledam sirenu, bud odesla do nebe nebo ji nekdo vymontoval:-D poresim to.. chtel bych i otresove cidla.. protoze mi pred dvema tydny vykradli auto tim stylem, ze vymlatili zadni okynko a vybrali nejake veci v kufru. tim padem auto ani neodemkli, takze by alarm stejne nespustil... :(
Tacuma 2.0 CDX 16V, ABS, Dual Airbag, el.klima, el.okna, posilovač, otáčkoměr, otočné sedadlo spolujezdce.. --majitel od 5/2010, OSTRAVA--
www.hrackyprodospele.eu | http://inzerce.mamemiminko.cz
blackjohn

Příspěvek od blackjohn »

Měla by být mezi akumulátorem a pojistkovým boxem. Buď je odpojená nebo je špatná pojistka Ef15. Já ji zkoušel tak, že jsem měl otevřenou kapotu, zamáčknul ten spínač zavření kapoty a pak zamknul dálkovým. Jak se pustí spínač, tak to začne poměrně hlasitě houkat.
Ty další čidla by asi šly dodělat k tomu spínači kapoty, stačilo by, aby spínaly proti kostře.
Citroen C4 Grand Picasso 1.8i, 92kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
seky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seky »

Tiež som rozmýšľal nad novým alarmom do Tacumy ,hoci je tam už od výroby.Rozmýšľal som nad dvojcestným.
Pokiaľ chceš dať nový ,napojil by som to podľa variantu č.1 ,v prípade že na RJ alarmu je napojený imobilizér.Pokiaľ nemáš sirénu ,ako píšeš tak tu zmenu pri siréne neber do úvahy.

Pokiaľ chceš existujúci alarm doplniť o čidlá, buď otrasové príp. mikrovlné(skôr by som volil mikrovlné)je tu variant č.2 úpravy.Diódy môžeš použiť rôzne napr.1N4007 a pod.
Přílohy
variant č.1  napojenie nového alarmu na kabeláž
variant č.1 napojenie nového alarmu na kabeláž
tacuma_alarm_immo_zmena.JPG (89.56 KiB) Zobrazeno 1983 x
variant č.2  doplnenie čidla
variant č.2 doplnenie čidla
tacuma_alarm_immo_cidla.JPG (78.33 KiB) Zobrazeno 1983 x
TACUMA 1.6/16V LPG Magic3 , strieborna 92U , JVC KD-R801
Odpovědět

Zpět na „TACUMA/REZZO“