Predne dosticky:
Textar 50 eur
Roadhouse 36 eur
Nipparts 40 eur
Bosch 31 eur
LPR 19 eur
Zadne celuste:
SBS 28 eur
Bosch 29 eur
ABE 19 eur
LPR 21 eur
TRW 34 eur
Moderátor: Blue Lanos

ja mám v predu rok tie najlacnejšie a žieden problém. V zadu 2 roky tiež tie najlacnejšie a tiež žiaden problém, "novô je len novô, na značke veľmi nezáľeží". Veľa krát tie lacnejšie vydržia viac než značkové
 ja mám v predu rok tie najlacnejšie a žieden problém. V zadu 2 roky tiež tie najlacnejšie a tiež žiaden problém, "novô je len novô, na značke veľmi nezáľeží". Veľa krát tie lacnejšie vydržia viac než značkové  .
. 

. A pritom mam prichystane nove ate powerdisky aj nove ate dosky ale asi si ich uz espero neuzije, ibazeby najazdilo este dalsich viac nez 100tkm bez rozpadnutia sa karoserie. A nikdy som sa na espere nebal toho ze kvoli brzdam neubrzdim ale kvoli pneu. Teraz mam 5rocne michelinky energy 3 alebotaknejak so 100tkm (minus to co najazdili zimne) maju este 3 az 4mm ale uz veselo piskaju a pri brzdeni na nekvalitnom vylestenom asfalte idem ako v zime na saniach. Chcelo by to nove ale este opatrne odjazdim buduce leto snad sa nenajde vela sialnecov, toto leto boli len dvaja, ktori sa rozhodli ziskat darwinovu cenu a vrhnut sa mi tesne pred naraznik.
. A pritom mam prichystane nove ate powerdisky aj nove ate dosky ale asi si ich uz espero neuzije, ibazeby najazdilo este dalsich viac nez 100tkm bez rozpadnutia sa karoserie. A nikdy som sa na espere nebal toho ze kvoli brzdam neubrzdim ale kvoli pneu. Teraz mam 5rocne michelinky energy 3 alebotaknejak so 100tkm (minus to co najazdili zimne) maju este 3 az 4mm ale uz veselo piskaju a pri brzdeni na nekvalitnom vylestenom asfalte idem ako v zime na saniach. Chcelo by to nove ale este opatrne odjazdim buduce leto snad sa nenajde vela sialnecov, toto leto boli len dvaja, ktori sa rozhodli ziskat darwinovu cenu a vrhnut sa mi tesne pred naraznik.
 , lacnejsie.
, lacnejsie. .
.kupujeme ich na prekvapenie v predajniach autodielov - po starom - v tzv. mototechnách. Čiže v mäsiarstve, drogérií alebo galantérií nepochodíš.mechale píše:serus, chcem sa spytat, ze z kade taketo veci kupujete? myslim ohladom brzd
 Ale aby som k veci ... ja som kupoval v www.carmax.sk, www.elit.sk a pod.
  Ale aby som k veci ... ja som kupoval v www.carmax.sk, www.elit.sk a pod.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |