HRDZAVE LEMY ??
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
I stydět by jste se měli všichni, proti mým 215 000 km.
Jo a rv.1995.
Ale rezavěla. Sloupek u řidiče až ke střeše a lemy zadních blatníků.

Jo a rv.1995.
Ale rezavěla. Sloupek u řidiče až ke střeše a lemy zadních blatníků.
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Re: rez
Nevim s puchýřema venku. ale zevnitř to prostě oškrabeš ten rez a natřeš to tlumexplastem nebo necim na podvozky.pak si to nastříkáš abys tam neměl černý fleky a je to. ja to stříklí nemám poněvač čekám na barvu. a možná bude. vzpoměl sem si že jednoho známého dcera dělala dřív na ředitelství daewoo pro čechy a má nějaký kontakty. tak uvidim. pokusí se mi sehnat sprej i tužku.olin píše:mám najeto 75000km a taky mi už rezatí dveře a jsou na nich zvenčí takový puchýře,které se zvětšují a pod nimi je rez.Franto poraď ,jak jsi to opravil ,že to nerezne dál,díky Olin
Cauky vsem mam problem nechtelo se mi kvuli tomu zakladat nove tema.Na zadnich dverich u gumovyho tesneni ktery je u voken sem objevil malinky kolecko rzi pac je nessí mi prvni auto tak chci aby mi co nejdyl vydrzela pojizdna potreboval bych vedet jak a cim to dostat dolu a osetrit aby se to dal nerozsirovalo.Diky moccc
Ivane, nejses nahodou takovej ten svatecni, vikendovej jezdec v klobouku?Ivan píše:53 400 km.Franta P. píše:No jo ale kolik má ten krasavec najeto? můj je taky garage ale už má 185000 chudák ale jinde narazavý a teď už taky ne na dveřích.natřeno ošetreno a pokoj.![]()
![]()

Ja mam Matize z roku 2000 a mam uz pres 60tkm

Tak čo sa týka hrdze, tak to je najvačśí problém a asi jediný, čo trápi moju nexiu. Mám hrdzu pri tesnení okna, ale aj uprostred dverí a pod lištou na dverách a lemy zadného blatníka. Proste hroza. A nemám tušenia, ako to spravi´t bez toho, aby to bolo vidieť na 100 metrov. Farbu síce mám originál daewoo, ale keby som to nejako brúsil a pretieral,aj tak by to žiarilo. 

- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslím si, máme doma totiž 3 auta...Robert píše:Ivane, nejses nahodou takovej ten svatecni, vikendovej jezdec v klobouku?
Ja mam Matize z roku 2000 a mam uz pres 60tkm![]()

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project