Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
KakosWRC píše:iste.....rovno kukricu tam nasypem a na vyfuk vrecko a mam cerstve pukance priamo zo chevroleta...
![]()
![]()
jasné že môže!!!!! ale jedine že si na to zvykne lebo ho rozmaznávaš!!!!!!ladinek píše:Takže najeto 12 000km,natankoval jsem na benzině 100 VERVA a rozdíl je cítit.Auto má živější rozjezd ,žádné pocukávání i ty otáčky mi připadnou že padají u rozjezdu líp.Jen nevím nemůže ten stooktanový benzín autu ublížit???
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
ladinek píše:Takže najeto 12 000km,natankoval jsem na benzině 100 VERVA a rozdíl je cítit.Auto má živější rozjezd ,žádné pocukávání i ty otáčky mi připadnou že padají u rozjezdu líp.Jen nevím nemůže ten stooktanový benzín autu ublížit???
Scorpion.11 píše:Já se jen zeptám na takovou drobnostTeť na benzinkách je k dostání Natural 95 a Ultra 95 .Tak by mě zajímalo zdali se může vzájemně míchat Natural 95 s Ultra 95, nebo se může stále používat či jen občas tankovat do Avea
Je v tom nějaký velký rozdíl jak v jízdních vlastnostech, spotřebě atd.....
Lucaso1 píše:Scorpion.11 píše:Já se jen zeptám na takovou drobnostTeť na benzinkách je k dostání Natural 95 a Ultra 95 .Tak by mě zajímalo zdali se může vzájemně míchat Natural 95 s Ultra 95, nebo se může stále používat či jen občas tankovat do Avea
Je v tom nějaký velký rozdíl jak v jízdních vlastnostech, spotřebě atd.....
ak budeš miešať nepocítiš znatelný rozdielaaale skus raz ten a raz ten a uvidíš
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |