Moderátor: Blue Lanos
Mne vzdycky rika mechanik : vejfuk klidne natirej, vydrzi sice stejne jako nenatrenej, ale vyhazujes ho aspon peknejVáclav Brousek píše:tak to můj Matěj je garažován a má se jako v peřince.Výfuk natřen dvakrát do roka.
Ale jestli prodloužím životnost,toť otázka.Asi trochu ano,ale srážlivost vody uvnitř výfuku,také dělá své.Uvidíme.
Kdybych neměl přístup pod vůz z rampy,tak věřte že bych se také na nějaké natírání vybodnul.Až mi odejde,dám na toto fórum vědět,jestli to má smysl či ne.Zatím ale fakt vypadá perfektně i na poklep.Akri píše:Mne vzdycky rika mechanik : vejfuk klidne natirej, vydrzi sice stejne jako nenatrenej, ale vyhazujes ho aspon peknejVáclav Brousek píše:tak to můj Matěj je garažován a má se jako v peřince.Výfuk natřen dvakrát do roka.
Ale jestli prodloužím životnost,toť otázka.Asi trochu ano,ale srážlivost vody uvnitř výfuku,také dělá své.Uvidíme.![]()
Tak nevim
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |