Modre podsvietenie *HELP*
Moderátor: Blue Lanos
Mali to napr. v Prievidzi v tescu, tam je taky pocitacovy obchod. Stalo to 250. Chodia to kupovat niekam do velkoskladu. Skup sa popytat v pocitacovom obchode , je to od Sunbeam ... Ale ak by si taketo nieco daval do auta, doporucujem to dat cez 12V stabilizator. Lebo v pocitaci mas 12V stabilizovane a su tam len male odchylky a v aute mozes mat aj 15V...
Inak bracho vcera kupil v Nitre v dakom novom obchode 30cm cervenu neonku asi za 197Sk. (O a podsvietenie na cerveno)
Inak bracho vcera kupil v Nitre v dakom novom obchode 30cm cervenu neonku asi za 197Sk. (O a podsvietenie na cerveno)
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
a co tak namiesto vselijakych ziaroviek supnut do palubovky
ten svietiaci kabel ? to tam ani nemoze zavadzat ved ma le nejakych 2,5 milimetra. no asi to skusim poriesit. stlacitkami to uz je ine.
tam bude treba ziarovecky
jasne jasne pasik sa da objednat aj na nete v E-obchode.
stoji cca 250 sk a ma 1,5 metra.
je fajn ze sa da odstrihnut na dlzku aku potrebujes ale co s tym zbytkom ?
akurat to tu citam a skusam sa dopatrat ci sa nejako neda pouzit aj ten zbytok.
http://www.itnews.sk/buxus_dev/generate ... _id=918173
ten svietiaci kabel ? to tam ani nemoze zavadzat ved ma le nejakych 2,5 milimetra. no asi to skusim poriesit. stlacitkami to uz je ine.
PREDAM - Daewoo ESPERO 2,0 8V SOHC, r.v. 96, zelena metaliza, Green vlozka, ABS, AirBag,klima spotreba kombi 6 - 7 l/100km, cena 60k, treba vidiet. tech stav 95%, vizualny stav 70%
Renault Laguna 1.9 DCi Authentic combi, 79kW, r.v. 2002, naj.75tis. , ABS, 8x ABG, ..., man.klima, turbo,
Renault Laguna 1.9 DCi Authentic combi, 79kW, r.v. 2002, naj.75tis. , ABS, 8x ABG, ..., man.klima, turbo,
co so zbytokom ? postrihas ho na 10cm pasiky a poposielas v obalkach dalsim clenom daewooklubu. take lahke.Filip píše:a co tak namiesto vselijakych ziaroviek supnut do palubovky

Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
-
- Kontaktovat uživatele:
no kua to by ma nenapadlo....
je sice fasa ze je tam nejaka luminiscencna vrstva ale
ta sama od seba svietit nebude.
najprv ju niecim musis nasvietit nie ? kuva
je sice fasa ze je tam nejaka luminiscencna vrstva ale
ta sama od seba svietit nebude.
najprv ju niecim musis nasvietit nie ? kuva
PREDAM - Daewoo ESPERO 2,0 8V SOHC, r.v. 96, zelena metaliza, Green vlozka, ABS, AirBag,klima spotreba kombi 6 - 7 l/100km, cena 60k, treba vidiet. tech stav 95%, vizualny stav 70%
Naydar Páni
K tomu podsvieteniu a imterieru - skuste si pozriet www.hobbycar.cz .
K tomu podsvieteniu a imterieru - skuste si pozriet www.hobbycar.cz .
No diely su tam pekne,len v dnesnej modernej dobe tam uz mohol byt aj cennik.(Alebo ze by som ho prehliadol???) Velmi by ma zaujimalo ake ceny maju.Ved na dakej casti fora sa odvolavali na firmu z vychodu.Pozrel som si cenu zadneho kridla (okolo 3000) a padal som na hubu... V avize je kontakt z Cadce a kridla robia po 1500 a aj prahove spojlery.... 

-
- Kontaktovat uživatele:
co a za co
]Rebro[ : uz si volal do tej cadce ? maju nieco ? ake ceny ?
v pocitacovom urcite. inak to stoji asi 100 korun a zbytok je marza predavaca, takze sa to da zohnat aj lacnejsie.mazesk píše:ale ze nevies v akom obchode?palladin píše: Inak bracho vcera kupil v Nitre v dakom novom obchode 30cm cervenu neonku asi za 197Sk. (O a podsvietenie na cerveno)v PC alebo nejakom moto? bracho si nespomenie? dik
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
tak tak. v znackovom obchode HP za 197, v obycajnom pocitacovom za 150 aj menej. teraz narychlo som nasiel nieco na:
http://www.pconline.szm.sk/tuning.htm
a tam stoji trubica 120 korun - vsetky mozne farby ak je to ono.
http://www.pconline.szm.sk/tuning.htm
a tam stoji trubica 120 korun - vsetky mozne farby ak je to ono.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6