Hodnotenia servisov

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

Uživatelský avatar
jari
Příspěvky: 434
Registrován: ned bře 14, 2010 11:10
Kontaktovat uživatele:

Re: Hodnotenia servisov

Příspěvek od jari »

Scorpion.11 píše:Tak tak i já můžu jen pochválit Renocar Brno :lol: Vždy vyjdou vstříct a pokaždé ochota jak od prodejců tak i servisních pracovníků.Vždy dobrá komunikace jak telefonicky i přes e-mail a pokaždé při objednání vždy vzali přesně na čas -i
Jen jedno proti bych měl a to,že není umožněno být přítomen u servisní prohlídky z důvodu bezpečnosti na dílnách(aspoň já jsem nemohl) -P
Jinak zatím celkový dojem a ochota (zatím bez oprav) -i
To asi neumožní nikomu, aspon jsem se s tím nesetkal.
A osobně by mě to bylo blbý si o to říct.
Reklama
 

Uživatelský avatar
Baryk
Příspěvky: 151
Registrován: stř bře 03, 2010 12:59
Bydliště: Pardubice

Re: Hodnotenia servisov

Příspěvek od Baryk »

Se Škodovkou koupenou v lednu 1987 jsem jezdil na garanční prohlídky do servisu v ČB proto, protože jsem mohl již tehdy být přítomen na dílně a o všem při práci mluvit s mechanikem. Stejně tak jsem tam jezdil i s Feldou na garančky. A když jsem přebíral Avejko, tak jsem chtěl informaci, zda mohu v případě, že se rozhonudnu k nim přijet na garanci popřípadě na opravu, být přítomen při práci na dílně. Prodejce mě řekl, že to není problém, nabídl mi, že se můžu jít hned na dílnu podívat. Neodolal jsem a šli jsme na dílnu. Zde mě provedl.
AVEO sedan 1,2 16V / 72856 km
Spotřeba: 4,7 až 5,9 l/km
Uživatelský avatar
ladinek
Příspěvky: 6582
Registrován: úte srp 04, 2009 19:49
Bydliště: Brno

Re: Hodnotenia servisov

Příspěvek od ladinek »

:D jasnačka je to o lidech,já taky když maluju se nezavřu do místnosti a lidi nevyhodím,ať koukaj jak se to dělá nemám co skrývat ,v sevrvisech některých asi ano a už vím proč :o) taky mě podělali pár věcí v tzv. značkových servisech,já u garančky být chci také hlavně u výměny oleje,bylo o tom už i v televizi :o)
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Uživatelský avatar
Lucas
Příspěvky: 79
Registrován: pon úno 12, 2007 07:54
Bydliště: Havířov - Šumbark

Re: Hodnotenia servisov

Příspěvek od Lucas »

Já auto koupil v ostravě v ACH a děs, čekání přes tři měsíce a pokaždé co sem tam volal, tak ni bylo řečeno že za dva až tři týdny tu bude, na servis tam rači ani nejezdím, to co sem slyšel o rychlosti a kvalitě jejich služeb mě docela odradilo. Ještě že otevřeli Chevrolet u nás v Havířově, tam jsem s přístupem spokojený, mám už tam za sebou dvě garančky a jednu záruční opravu (výměnu serva).
Aveo 5dv. 1,4 LT
Ex:Daewoo Lanos
člen AVEO fanklubu
Uživatelský avatar
avinko
Příspěvky: 89
Registrován: pát črc 02, 2010 07:39
Bydliště: Kosice
Kontaktovat uživatele:

Re: Hodnotenia servisov

Příspěvek od avinko »

moje skusenosti su asi takze , ze v kosiciach sa neda nikam poriadne ist .. auto som kupoval v PANEURO..tam uz nikdy nepojdem nehovoriac otom , ako ma tahali za nos co sa tika dodavky auto pritom som celu sumu hend zaplatil ..cakaj som nanho skoro 5 mesaicov.. pocnuc tym ze hned po 3dnoch mi zacala opadavat farba z dvier ... uznali mi reklamaciu,ale skoro 2 tyzdne neboli schopny to nastriekat vraj nemaju lakovnika .. nevedia aka farba to je ....... po cca 8dnoch cakania a bez auta som razne povedal ze nech mi daju auto do povodneho stavu a ze idem inam .. oni ze OK .. a ked som prisiel zaujiimave ze auto bol aj nastriekane aj dvere boli nasadene .. nepresiel som ani 5metrov a vratil som sa spet lebo na tych dverach co lakovali sa nedalo otvorit okno... ze to musia dat dole a blaa blaaaaaa .. tak som povedal ze maju 10min nech to spravia .. oni ze uz tu nieje mechanik a blaa blaa ... tak po MENSOM rozruchu a kricani uz mechanik bol a za cca 15min som aj siel prec ..vratil som sa tam za cca 5dni lebo sa nedala dat dole prenosna znacka ... sruba v kufri co drzi znacku presmikovala .. museli davat dole to calunenie cakal som .. cca 20min mi dali kluce ze je to Ok aj znacku mi zmenili ..pozrel som sa a pekne som mechanikovi podal kluce ze nech mi skusi otvorit kufor .. a hadajte co .. znacku dal tak.ze nebolo vidno zamok .. takze dalsich cca 10min .. povedal som si ze NIKDY VIAC..
na garancu prehliadku som bol v SWAMe... slubovali mi ze do 100eur to bude .. nakoniec to bolo 150eur .. vraj nezapocitali toto a toto ... klepalo mi nieco pri zapnuti klimi.. objednali inu.. dosal auto som tam nechal aby mi po 2dnoch zavolali ze ta klima co objednali nepasuje ... som dosiel po auto .. ta aze ich napadlo este daco tak som tam cakal cca 1 hodku ze ju stacilo len naplnit a uz to bolo v pohoed .. nedal sa mi hodit 2 riadiaci stupen . tak ze ju zrovnali ci co .. ale nepomohlo to .. a blaa... na garancnej mi vymenili naapln ze pomoze ,ale nepomohlo ... ze nevedia co s tym ... takze aasi tak .... dufam, ze som vas velmi neznudil :)
Chevrolet AVEO SEDAN 1,4 16V, 74kw 2009, 101koni ( vraj :) ) grafitova metaliza
Zakladom kazdeho bezproblemovo fungujuceho spolocenstva ludi je krystalicky cista demokracia, samozrejme riedena tvrdou diktaturou. hackers@hackers.sk
Uživatelský avatar
ladinek
Příspěvky: 6582
Registrován: úte srp 04, 2009 19:49
Bydliště: Brno

Re: Hodnotenia servisov

Příspěvek od ladinek »

:lol: tak to by u mě došlo i na pěsti ve tvým případě :lol:
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Armaron
Příspěvky: 15
Registrován: stř črc 15, 2009 22:54
Bydliště: Košice

Re: Hodnotenia servisov

Příspěvek od Armaron »

Ja mam tiez s PanEurom len zle skusenosti, vedel by niekto poradit v okoli KE schopny servis?
Chevrolet Aveo 1.2, 8V, 53 kW/72 HP, sedan
Odpovědět

Zpět na „Aveo - Pokec“