Tak som sa vcera nasral a rozhodol sa vymontovat gong. Liezlo mi to na nervy pri nezapnutom pase. To som vyriesil prerusenim kablika ktory isiel do zapinania pasu. Ale pri otv. dverach mi gong stale bimbal. Navod na demontaz je pomerne jednoduchy. Gong sa skrýva v poistkovej skrinke. Postup je nasledovny. Najprv odpojte minus kontakt na baterke - pre istotu

Potom odpojte dva biele konektory, idu tazsie ale idu. Dalej velky konektor, ktory je prichyteny maticou, treba ju vykrutit a pekne to vyjde von. Odpojte si relé ktore je hore na krabici nasunute. Ja som vybral aj vsetky poistky ale potom som zistil ze je to zbytocne. Krabica je prichytena jednym srobom o kasnu. Ta sroba je vzadu. Vyberte ju a potom ostava cela krabica len nasunuta na štiftoch.Trošku sa pipáči malym šŕobovakom a skrinka pekne zlezie z držiaka, a ostane vam v ruke.

Skrinku neotvoríte - skušal som. Jedna strana ide dole ale na druhej / kde je ten velky konektor prichyteny maticou / sa krabica neda otvorit koli zanitovanemu zavitu v ktorej bola zakrutena ta sroba. Cize zabudnite. Jedine riesenie, ktore napadllo mne bolo vyrezat otvor zo strany plosneho spoja. Ide to pomerne lahko orezavacom, plast je tenky. Viackrat prejdete po tej istej ryhe a pojde to. Otvorite to, zoberte letovacku a odsajte cín. alebo treba tlacit na kontakty pajkovackou dovtedy kym kontakty nevytlacite z plosneho spoja. Potom treba vyrezat este jeden otvor na OPACNEJ strane skrinky, aby GONG vypadol zo skrinky. A jE TO !!!
Zalozenie je uz jednoduche. Nahodte vsetky konektory nazad.Nasunte relé, potom skrinku na plechy a zasrobujte ju.
Prikladam fotky.
Vela stastia.