No hosi nebudte zase tak ostryVáclav Brousek píše:Tomáši,už se opět přesouvám a zaškrtávám nesledovat toto fórum

Moderátor: Blue Lanos
No hosi nebudte zase tak ostryVáclav Brousek píše:Tomáši,už se opět přesouvám a zaškrtávám nesledovat toto fórum
karstn píše:Na mě se oproti létu zvedla kombinovaná spotřeba o cca 0,6l
V letě jsem měl spotřebu kolem 7,3-7,5. Těď je to kolem 8-8,2. Ale myslím že by to nebylo tak hrozné pokud bych neměl posrate teplotní čidlo. Než mi ho opravili tak spotřeba byla i 8,5l.
Je to žrout když ho člověk přiležitostně netlačí![]()
Lacetti 1,4 16V
´Blue Lanos píše:karstn píše:Na mě se oproti létu zvedla kombinovaná spotřeba o cca 0,6l
V letě jsem měl spotřebu kolem 7,3-7,5. Těď je to kolem 8-8,2. Ale myslím že by to nebylo tak hrozné pokud bych neměl posrate teplotní čidlo. Než mi ho opravili tak spotřeba byla i 8,5l.
Je to žrout když ho člověk přiležitostně netlačí![]()
Lacetti 1,4 16Vna to ze to je "len" 1,4ka je to dost ta by mala sosat tak max 7l aj to je dost! Ale asi je to tazke auto na ten motor
Mozno mu bude a aj spotrebe lepsie slusat ta 1.8ka... mozno
Jo to je vic jak suprovy, ty novy systemy na LPG jsou spickovy, mne to papa 10-11l LPG ale i tak je to lepsi nez kupovat benzinKrtek píše:Takže já přez léto 7,8-8,4L LPG a k tomu do 0,5L benzínu, v zimě jezdim za 8,2-8,8L LPG a k tomu tak 0,7-0,8L benálu. Myslim že na 50% jízdy po městě a zatížení skoro pořád 4-5 lidí to ujde
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |