-----------------Jajuska95 píše:Vazounkum všichni máme krásné autka..Jen ho zítra musíme umýt a vysát..
Už se těším až jej uvidíme

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Scorpion.11, Poky Ul
-----------------Jajuska95 píše:Vazounkum všichni máme krásné autka..Jen ho zítra musíme umýt a vysát..

To abych taky neco provedl a aspon trochu vysal. Naposledy jsem mazlika rozmazloval ??asi na podzim??Jajuska95 píše:Vazounkum všichni máme krásné autka..Jen ho zítra musíme umýt a vysát..

---------------Arendal píše:To abych taky neco provedl a aspon trochu vysal. Naposledy jsem mazlika rozmazloval ??asi na podzim??Jajuska95 píše:Vazounkum všichni máme krásné autka..Jen ho zítra musíme umýt a vysát..
a to jeste jen za dvacku
Od kdy bude mozno v Seleticich pristat?

nezapomeň obal na láhev
  nezapomeň obal na láhev  

, I já sem přemýšlel že bych se vnutil. Ale výkend se bude odvíjet trochu jinak. A tak se tam mějte, hezky si to vychutnejte a snad někdy jindy
 , I já sem přemýšlel že bych se vnutil. Ale výkend se bude odvíjet trochu jinak. A tak se tam mějte, hezky si to vychutnejte a snad někdy jindy

a je tady boj
  a je tady boj   
   doufám, že Vítkovice se nedají tak lehce..
  doufám, že Vítkovice se nedají tak lehce.. 
 Vsem dekujeme za prijemne proziti srazu. Skvelou organizaci Jirkovi a Petre. Udelali jsme zase peknou ostudu jako vzdy. Myslim, ze na nas jen tak na hradu Kost nezapomenou. Jen maly vycet co jsme provedli: Za fotografovani se platilo 160 kc, samozrejme my jsme nic neplatili a vsichni fotografovali jako o zavod. Vetsinou se na vystavene exponaty nesaha a vsichni si museli na vse sahnnout. V papucih se po podlaze neklouzeme samozrejme nekteri si tam hrali na Sablikovou a krouzili kolem stolu
 Vsem dekujeme za prijemne proziti srazu. Skvelou organizaci Jirkovi a Petre. Udelali jsme zase peknou ostudu jako vzdy. Myslim, ze na nas jen tak na hradu Kost nezapomenou. Jen maly vycet co jsme provedli: Za fotografovani se platilo 160 kc, samozrejme my jsme nic neplatili a vsichni fotografovali jako o zavod. Vetsinou se na vystavene exponaty nesaha a vsichni si museli na vse sahnnout. V papucih se po podlaze neklouzeme samozrejme nekteri si tam hrali na Sablikovou a krouzili kolem stolu  mno a nakonec s nami pruvodkyne byla tak spokojena ze s nami sla az na parkoviste kde nas vsechny vyfotila
 mno a nakonec s nami pruvodkyne byla tak spokojena ze s nami sla az na parkoviste kde nas vsechny vyfotila 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |