Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Scorpion.11, Poky Ul

tak nemohu zarucit svou ucast to me docela mrzi ale uvidim co se bude dit... moc rad bych poznal PEHU
  tak nemohu zarucit svou ucast to me docela mrzi ale uvidim co se bude dit... moc rad bych poznal PEHU   jeho rady jsou mi velmi uzitecne tak se snad uvidime zatim se vsichni mejte...
  jeho rady jsou mi velmi uzitecne tak se snad uvidime zatim se vsichni mejte... Zdravim vsechny Daewikare
 Zdravim vsechny Daewikare 

Pěkný denVojta píše:1. Srazové samolepky budou v ceně srazovnéhoFoXo píše:Co vsetko sa bude dat kupit na zraze ?
Rebel: nalepsky na SPZ
Topol: Pohare?
dalsie?
2. Sklenice nebudou, protože Topol nepřijede
3. Pokud si u Rebela někdo objedná samolepku na SPZ, budou.
Jinak tam bude otevřená hospoda, můžeš si koupit co chceš

Ještě na začátku roku,když jsem nevěděl,že nepojedu tak jsem dostal cenovou nabídku kterou přikládám ale je tam podmínka aspoň 40ks.Mejl přidávám celý kromě oslovení. Takže je tam tel. mejl i adresa a jestli někdo chce si to vzít na triko a zafinancovat tak je to možný.Samozřejmě tady nějaké pochůzky a připravení pro Vazouna bych pochopitelně zařídil.Jinak vám přeji ať se sraz vydaří!
 Ještě na začátku roku,když jsem nevěděl,že nepojedu tak jsem dostal cenovou nabídku kterou přikládám ale je tam podmínka aspoň 40ks.Mejl přidávám celý kromě oslovení. Takže je tam tel. mejl i adresa a jestli někdo chce si to vzít na triko a zafinancovat tak je to možný.Samozřejmě tady nějaké pochůzky a připravení pro Vazouna bych pochopitelně zařídil.Jinak vám přeji ať se sraz vydaří!  Organizátorům přeji pevné nervy !Ono připravovat takovéhle akce není sranda a i když to klapne tak většinou je stejně kritiků dost
  Organizátorům přeji pevné nervy !Ono připravovat takovéhle akce není sranda a i když to klapne tak většinou je stejně kritiků dost  

Je to pekná pamiatka
 Je to pekná pamiatka  

-peha- píše:No myslím že keby sa to dalo tak zobrať tie 340 by stačili a podla mna by sa nás snad 50 našlo nie no uvidímeJe to pekná pamiatka
Fitty píše:na spanilku asi radši ani nepojedu bo budu rád když dorazím s celým nárazníkem
pro mě je už každá cesta hroznásandruš píše:Fitty píše:na spanilku asi radši ani nepojedu bo budu rád když dorazím s celým nárazníkem
Neměj strach..Cesty na Macochu a Balcarku jsou dobré..Horší je cesta na Olčovec.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |