" Jajuško95 " neváhej a kup
  " Jajuško95 " neváhej a kup   držíme palce at' to vyjde
 držíme palce at' to vyjde   
 zdraví " Vazoun " a těší se, že s novým už přijedeš do Seletic

--------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20

Moderátor: Blue Lanos
 " Jajuško95 " neváhej a kup
  " Jajuško95 " neváhej a kup   držíme palce at' to vyjde
 držíme palce at' to vyjde   

Dnes jsme zamluvili Sparka. Budeme mít výbavu LS, tmavohnědou metalízu. Kupovat budeme u Srby v Praze.
 Dnes jsme zamluvili Sparka. Budeme mít výbavu LS, tmavohnědou metalízu. Kupovat budeme u Srby v Praze. A tohle je přímo náš budoucí kocour
 A tohle je přímo náš budoucí kocour 

mi se líbil v té hnědé i předtím.. Na bílého by jsme museli čekat až 3 měsíce a to je dlouhá doba, to se nám nechce.. V jaké výbavě máš Sparka? Určitě se někde potkáme..
  mi se líbil v té hnědé i předtím.. Na bílého by jsme museli čekat až 3 měsíce a to je dlouhá doba, to se nám nechce.. V jaké výbavě máš Sparka? Určitě se někde potkáme..   

PeterF píše:Gratulujem
Hura uz sa niesom sam v nasom krasnom Ceskoslovensku.V tej hnedej vypada krasne dufam ze budete spokojny a niekde na zraze sa uvidime.

ta hnědá je moc zajímavá, mě zaujala už v Náchodě,nemohla jsem z něj spustit oči..
  ta hnědá je moc zajímavá, mě zaujala už v Náchodě,nemohla jsem z něj spustit oči..   

PeterF píše:Ja mam LT nemohol som odolat ked som ho uvidel u predjcu dostal ma ten agresivny vzhlad.Na tak male auto vypada v spatnom zrkadle dost divoko a nakoniec som ukecal paradnu zlavu tak som sa rozhodol pre LT.Inak ta hneda je velmi zaujimava mam pocit ze vypada z kazdeho uhlu inak.
A dostali ste ipod? Ak nie treba kopat buchat hryzt ja sa na to tiez chystam lebo mi ho zatial nedodali.
Jedine za co som priplacal bola plnohodnotna rezerva nemozem si pomoct ale lepiacej sade a kompresoru neverim.
Vyslo to nejakych 130 eur aj so zdvihakom a naradim.

Zdá se, že u Srby v Řeporyjích prodejce změnil přístup, protože když jsem tam byl v září, tak o jakýkoliv slevách, ať za úvěr či cash, se nechtěla vůbec bavit....
  Zdá se, že u Srby v Řeporyjích prodejce změnil přístup, protože když jsem tam byl v září, tak o jakýkoliv slevách, ať za úvěr či cash, se nechtěla vůbec bavit....--------------------Ivoš píše:Náš budoucí mazlík je skladovka, takže na to nasadili slevu cca 60 000 Kč za leasing.
 kolegáčci " Jajuško a Ivo "
   kolegáčci " Jajuško a Ivo "   i " Vazoun " upřimně gratuluje a malilinkato tiše závidí
  i " Vazoun " upřimně gratuluje a malilinkato tiše závidí   ale opravdu jenom malounko
 ale opravdu jenom malounko   tak si ho užívejte kluka " kakového braun do zelena "
  tak si ho užívejte kluka " kakového braun do zelena "  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |