Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Scorpion.11, Poky Ul

Jaj to je velka skoda lebo na Cruza sa tesim ze niekto dojde a zatial niktomikem píše:peha, alvin
vďaka za navigáciu.
Veľmi rád by som prišiel toho 27.3. do BB, ale to už budem pravdepodobne mimo územia republiky. Ale Cruze zostane na Slovenskuv rukách manželky. Žeby som ju vyslal na zraz?

No hlavne že dorazí veď by chýbal loupežník jeden
 No hlavne že dorazí veď by chýbal loupežník jeden   

tak chlapci
 tak chlapci   tento snímek jsem někde vyštrachal a nevěděl jsem ze kterého srazu " Matízkářů " je , ale náš partafíra Matiz clubu Vojta - jej poznal a je ze srazu v Polsku
 tento snímek jsem někde vyštrachal a nevěděl jsem ze kterého srazu " Matízkářů " je , ale náš partafíra Matiz clubu Vojta - jej poznal a je ze srazu v Polsku   kterého se zúčastnil náš tehdy začínající " Matízkář Ondráš " 2 autí na snímku z leva
 kterého se zúčastnil náš tehdy začínající " Matízkář Ondráš " 2 autí na snímku z leva   
  co kdybychom to na letošním hlavním srazu v Olšovci - zopakovali v účasti " Matízků "
 co kdybychom to na letošním hlavním srazu v Olšovci - zopakovali v účasti " Matízků "   
   to by bylo moooc hezké,co Vy ostatní nato ??? Srazíme se v hojném počtu ??? Ahoj všem a v Olšovci NASHLEDANOU
 to by bylo moooc hezké,co Vy ostatní nato ??? Srazíme se v hojném počtu ??? Ahoj všem a v Olšovci NASHLEDANOU   

-----------------------------Vojta píše:Už jsme to překonali loni na Olšovci - 10 Matýsků. A na Maníně 2008 taky.
Letos zatím přihlášeno 7.

bolo by nás o 1 viac
  bolo by nás o 1 viac 
 len podľa označenia to nie sú moje fotky,tak nevim,sorry,komu s apresne po´dakovať za tie krásne zábery,ten prvý je výrez,lebo v pôvodnej veľkosti sa sem nevmestil
 len podľa označenia to nie sú moje fotky,tak nevim,sorry,komu s apresne po´dakovať za tie krásne zábery,ten prvý je výrez,lebo v pôvodnej veľkosti sa sem nevmestil 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |