-------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20

Matiz SE/II.08 r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 -- STK+Emise do 07/2010
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Za ty mostovym nad a podjazdom je Kruhac velky smerom na ZV pojdes rovno asi tak 400 metrov a hned prva odbocka do lava a si hned na parkovisku-peha- píše:To teda Jóóó lebo som bol už v BB 4x a zatial som nikde(ani Budapešť,Praha a Brno) neblúdil ale v BBčku som ani s navi velmi nepochodil a ten mostový nad a podjazd je chaos vetší ako v ZA![]()
![]()
Tak hoď súradnice nerad by som skončil na Striebornom Námestí
![]()
![]()
![]()
Neboj sa nic.cipo881 píše:velke tesco viek kde je tam je hned aj benzinka agip tam chodim nankovat len potom vas niekde najst
bo navigaciu nemam takže nerat by som bludil
tak,tak...na tento problem som poukazal e-mailom na krajský dopr.insp. Poslali mi aj odpoved-že oni o tom vedia a pred vybudovaním napr.toho "krásneho" kruh.objazdu aj poukázali na pripadné (dnes už realne) problémy,no nič nemožu bohužial robiť,lebo to schvaluje mesto a oni rozhodli tak,ako to teraz je...-peha- píše:To teda Jóóó lebo som bol už v BB 4x a zatial som nikde(ani Budapešť,Praha a Brno) neblúdil ale v BBčku som ani s navi velmi nepochodil a ten mostový nad a podjazd je chaos vetší ako v ZA![]()
![]()
Tak hoď súradnice nerad by som skončil na Striebornom Námestí
![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |