Bulharsko 2010 autom
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- simone
- Kontaktovat uživatele:
Bulharsko 2010 autom
Má niekto v pláne tam íst?? nechcem tam byt sám je mi jedno termín , cestu poznám, bol som tam 6x

Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500

- Reklama
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bulharsko 2010 autom
Já jsem tam sice ještě nebyl, ale cestu znám také. Sednu na vlak, dojedu do Prahy a potom na letíště.simone píše:cestu poznám, bol som tam 6x

Některé cestovky létají dokonce z Pardubic

CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/

DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
more jsem planoval, ale spis Chorvatsko nebo Cerna Hora na druhe strane - ale jak to tak vypada, finance nedovoli   takze to splachnu tydnem na horach v Jeseniku, je tam naprosto uzasne
 takze to splachnu tydnem na horach v Jeseniku, je tam naprosto uzasne  

UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.

Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Ivo R. píše:Já jsem tam sice ještě nebyl, ale cestu znám také. Sednu na vlak, dojedu do Prahy a potom na letíště.simone píše:cestu poznám, bol som tam 6x

No jistěéé
 No jistěéé  

Za cestu autem dám 6000 Kč minimálně + únava .... za letadlo (zpáteční letenka v sezoně - červen) dám 5 406 Kč (2 dospělí, 2 děti 12-24 let) a jsem v pohodě

Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza

Nápad to neni zlé napíš kedy by si tam išiel. . možno sa pridám aj tak plánujem niečo na leto.

Aveo sedan 1.2 16 V 
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb

exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nasRe: Bulharsko 2010 autom
Tým čo píšeš o letade a únave suhlasím s tebou.Ivoš píše:Ivo R. píše:Já jsem tam sice ještě nebyl, ale cestu znám také. Sednu na vlak, dojedu do Prahy a potom na letíště.simone píše:cestu poznám, bol som tam 6x

No jistěéé

Za cestu autem dám 6000 Kč minimálně + únava .... za letadlo (zpáteční letenka v sezoně - červen) dám 5 406 Kč (2 dospělí, 2 děti 12-24 let) a jsem v pohodě
Ale ja sam osobne rád si robím dovolenku na aute a aspon vydím niečo nové. V lietadle len oblohu. to mám aj doma.
Ja osobne sa chystám aj autom do Finska, Holandska urobiť poznávací zájazd. uvydím ako to dopadne a kedy. možno tento rok možno o 2. ešte neviem kedy ale určite to urobím.
Rád jazdím autom A DOVOLENKA nie je len ležanie na pláži pri mori. Rád spoznávam niečo nové.
Aveo sedan 1.2 16 V 
exterier podsvietený

exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nasRe: Bulharsko 2010 autom
Ja jazdim do grecka,ale nie autom,nechcelo by sa mi 1200km soferovat a lietadiel sa neuveritelne bojim  a preto to riesim autobusom.Vidim aj krajinu,nie len oblaky a mozem si pospat kedy chcem.Sice cesta busom trva cca 20hod.,ale ja som uz zvyknuty.
  a preto to riesim autobusom.Vidim aj krajinu,nie len oblaky a mozem si pospat kedy chcem.Sice cesta busom trva cca 20hod.,ale ja som uz zvyknuty. 

a preto to riesim autobusom.Vidim aj krajinu,nie len oblaky a mozem si pospat kedy chcem.Sice cesta busom trva cca 20hod.,ale ja som uz zvyknuty.
Daewoo Nubira , sedan , Zelená metalíza , 1.6 16V , 1997 , servo , klima , 4x el.okna

- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Lomngi: To s tebou souhlasím...já chci zas projet s Nubirou Skandinávii...nebo nejlepší dovča byla, když jsme s našima jeli do Francie a projeli jsme celou Riviéru obytným autem...
Každopádně v současnosti je v destinacích spousta možného vyžití....až pojedem s Jájuškou95 do Egypta v září, tak se tam těším na potápění, čtyřkolky, buginy atd. atd.

Každopádně v současnosti je v destinacích spousta možného vyžití....až pojedem s Jájuškou95 do Egypta v září, tak se tam těším na potápění, čtyřkolky, buginy atd. atd.

Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza

- simone
- Kontaktovat uživatele:
Ivoši lietadlom tam a spat za 5000 pre dvoch? aj s let poplatkami? ak ano to je dobré od vás je to dialka ale odomna je to "kusok" a rád šoferujem a mám rád pohlad na Karpaty v Rumunsku, a ak mám so sebou v BG auto mám volnost pozriet čo chcem. Mne cesta tan a spat na LPG je 140Eur., Letisko je v Burgase, kde z dovodu medzinarodneho prístavu je asi najšpinavšie more takže stade ešte taxík....

Simone, do Egypta autem nedojedeme..   Daewoo si tam ale můžeme vypůjčit..
 Daewoo si tam ale můžeme vypůjčit..   

Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel

Ford Mondeo, 2.0 diesel
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ja som tam bol ešte v r.1973,absolvovali sme na trabante -kombi,pod stan,do kempu Kavacite,
http://bulharsko.evropou.cz/mista/kavaci.html
4 km od Sozopolu,ale nenadchlo ma to natoľko,že by som to túžil vidieť znova,ja keď k moru tak najradšej do Chorvátska,t.r.plánujem Pulu,ale ktovie čo a ako to nakoniec vyjde

http://bulharsko.evropou.cz/mista/kavaci.html
4 km od Sozopolu,ale nenadchlo ma to natoľko,že by som to túžil vidieť znova,ja keď k moru tak najradšej do Chorvátska,t.r.plánujem Pulu,ale ktovie čo a ako to nakoniec vyjde
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias  "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti  2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L

Už o tom mluvím doma několik let, ale samotmému (jedno auto) se mi tam nechce. Další proti hovoří, že letecky to vyjde stejně draho.simone píše:Má niekto v pláne tam íst?? nechcem tam byt sám je mi jedno termín , cestu poznám, bol som tam 6x
- simone
- Kontaktovat uživatele:
To ALVIN no ono to nemožeš porovnavat so socikom ba ani s rokom 1999 vtedy to bolo niečo iné ale pozri vývoj tu:
http://www.dovolenkabulharsko.sk/
je to na nepoznanie.

http://www.dovolenkabulharsko.sk/
je to na nepoznanie.

Jsi muj clovekIvoš píše:...já chci zas projet s Nubirou Skandinávii..
 cestu mam uz naplanovanou, napocital jsem cca 20 tisic pro 4 lidi na asi 10 dni... i kdyz to uz je skoro 2 roky zpatky, co jsem ji planoval...
 cestu mam uz naplanovanou, napocital jsem cca 20 tisic pro 4 lidi na asi 10 dni... i kdyz to uz je skoro 2 roky zpatky, co jsem ji planoval...UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD