ďábel s oplem píše:Lanos stále jezdí, jen mu pravidelně praská držák řízení, ale n3oklan už pomalu uvažuje o pořádným autě - OPEL OMEGA caravan
Fittypaldi: tobě spiš to auto rezonuje![]()
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
ďábel s oplem píše:Lanos stále jezdí, jen mu pravidelně praská držák řízení, ale n3oklan už pomalu uvažuje o pořádným autě - OPEL OMEGA caravan
Fittypaldi: tobě spiš to auto rezonuje![]()
vrzat ne, jenom se klepe cela palubka, pac se nekde uvolnila... ale to je dobnost, ktera mi zase nevadi tak, jako OPET prasklej zaves rizeni - a to byl minulej tyden varenej... chjo, fakt bude muset motor ven a udelat to poradne...ďábel s oplem píše:máš pravdu, mezi těmahle autama není zas tak velký rozdíl, ale když jedu s n3oklanem v jeho lanosu a slyším vrzat a klepat ty plasty tak si říkám kde soudruzi z KLDR udělali chybu
no, rozebiral si snad jenom airbox a silene ses nasral, kdyz si do tebe Maky krapet rejpla, aby si mi nerozebiral autoďábel s oplem píše:já do něj nerejpu![]()
vždy když jsem ho rozebral tak jsem ho dal dokupy
![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |