Už od jesene mám problém s ostrekovaním predného okna. Voda síce strekne, ale pod strašne nízkym tlakom, takže ledva dostrekne po spodok okna. Stierače tak potom stierajú "nasucho" a len rozmažú špinu po okne. Bol som s tým včera konečne v servise, samozrejme, že mi povedali, že mi zamrzla voda. Keď som im oznámil, že toto trvá už od jesene, kedy boli plusové teploty a tak či tak začiatkom decembra som tam nalial nemrznúcu zmes (-30 °C), tak mi oznámili, že som sa v tom asi špáral a niečo pohnojil. Čo ma teda dosť vytočilo. Každopádne ma objednali na servis medzi sviatkami, len tu sa pýtam vás, kolegovia Aveáci, či ste sa nestretli s týmto problémom aj vy a teda ako ste ho riešili.
Ešte raz - voda cez ostrekovač prejde, ale pod hrozne nízkym tlakom, ako keby bol pokazený ten motorček alebo čo...

Čo sa inak týka tohto auta v zime - som maximálne spokojný. ABS brzdí aj na snehu takmer na mieste, drží stopu, šmyk som dostal len keď som ho vyvolal úmyselne a štartuje chvalabohu zatiaľ vždy na prvýkrát. Akurát mi nejako viac začala hučať klíma - teda ventilátor - ale to je asi tým, že je zima...
A pekné Vianoce vám, vašim rodinám i štvorkolesovým tátošom