A nevypadá to nejlíp

http://www.chmu.cz/
No snad to nebude nejhorší

Hlavně ať nám jezdí a nezlobí

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Jel bych na nějakou chaloupku(jako na fotu výše) a klidně bych tam měsíc odhazoval ČISTÝ sníh...
  Jel bych na nějakou chaloupku(jako na fotu výše) a klidně bych tam měsíc odhazoval ČISTÝ sníh... 

Boli sme s Táňou na varenej medovine a klobáske
 Boli sme s Táňou na varenej medovine a klobáske   

Samo sebou že poriadok na trhoch chrání SIMONE a Já som frajer lebo mám dovolenku a tak počasíčko perfektné a nálada skvelá
 Samo sebou že poriadok na trhoch chrání SIMONE a Já som frajer lebo mám dovolenku a tak počasíčko perfektné a nálada skvelá   

Neváhejte a přijeďte se podívat.... Ta předvánoční pohoda Vás dostane
  Neváhejte a přijeďte se podívat.... Ta předvánoční pohoda Vás dostane  Kde se solí vzniká příjemná břečka, vydávající při 80km/h zajímavé zvuky...
 Kde se solí vzniká příjemná břečka, vydávající při 80km/h zajímavé zvuky... 

- nerozumím tomu...
 - nerozumím tomu... 

ja pridávam záber zo včera rána spred nášho paneláka,ale nakoľko Matízek je na cestách urobil som záber na auto spriatelenej značky,na akom som jazdil donedávna
 ja pridávam záber zo včera rána spred nášho paneláka,ale nakoľko Matízek je na cestách urobil som záber na auto spriatelenej značky,na akom som jazdil donedávna 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |