lomngi píše:no teší ma že sa chystáťe na zraz ako ja. tak že ja osobne si myslím že ked bude počasie prijatelné ako dnes tak sa na letisku zdržíme tak 2-3hod a potom spoločne sa presunieme na hoffer a nech v´Nitre vydia konečne slušné autá po kope.
V utorok alebo v stredu s dozviem či sa knám Pridá pán vedúci Remesloservisu. pozval som ho na zraz alebo na kávu a na spoločné posedenie do hoffera. Možno sa tam podarí ho spracovať, a pre členov klubu spravý nijaké zlavy.
tak že uvydíme.
...to hadam nie.....
DAEWOO KALOS 1.2 8V..5dr-80PS -195/50 R15 BF Goodrich, podvozok Weitec -35mm, priame sanie v hmlovke, hole zvody od katalizatora, koncovy tlmic ULter Sport, 2x cipnuty + vymena riad.jednotky
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
lomngi píše:no teší ma že sa chystáťe na zraz ako ja. tak že ja osobne si myslím že ked bude počasie prijatelné ako dnes tak sa na letisku zdržíme tak 2-3hod a potom spoločne sa presunieme na hoffer a nech v´Nitre vydia konečne slušné autá po kope.
V utorok alebo v stredu s dozviem či sa knám Pridá pán vedúci Remesloservisu. pozval som ho na zraz alebo na kávu a na spoločné posedenie do hoffera. Možno sa tam podarí ho spracovať, a pre členov klubu spravý nijaké zlavy.
tak že uvydíme.
...ale tak pokial sa spracuje na zlavy tak to ano...
DAEWOO KALOS 1.2 8V..5dr-80PS -195/50 R15 BF Goodrich, podvozok Weitec -35mm, priame sanie v hmlovke, hole zvody od katalizatora, koncovy tlmic ULter Sport, 2x cipnuty + vymena riad.jednotky
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
tak že uvydíme.
...ale tak pokial sa spracuje na zlavy tak to ano...
tpo je super
Chevrolet Aveo HB 1.2 8V 53kw 72PS 71HP (gray dragon my heart) Doplnky:elektróny RC14 14˝ obudé na pneu Cleber, deflektory Delfín, Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
JRD McLAREN píše:No hadam by som mohol prist aj jaaa....
ak sa doftedy cosi nevyskytne...
Jejoooooooo,Vlado,dojdi,budeme sa tešiť,aj Jarík a Xwing určite,nech sa nás tam zíde aj viac DAEWOOmaníncov
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Chlopi bohužial sa stala malá zmena a na zraz príst nemožem, musím v sobotu do roboty . Ospravedlnujem sa no ešte sa pokúsim to dajako poriešit, no na 98% nedojdem
Jarik píše: Chlopi bohužial sa stala malá zmena a na zraz príst nemožem, musím v sobotu do roboty . Ospravedlnujem sa no ešte sa pokúsim to dajako poriešit, no na 98% nedojdem
tož škoda
Chevrolet Aveo HB 1.2 8V 53kw 72PS 71HP (gray dragon my heart) Doplnky:elektróny RC14 14˝ obudé na pneu Cleber, deflektory Delfín, Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
bezva.. a dorazit s emusi mezi tou 9 a 10 ?? ja to mam asi 4-5 hodin vyjiždím z chalupy musim prej makat v patek tam.. a to je v holčovicích tak at vím kdy stavat
Tico,Nexia,Kalos
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě! Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)