Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
ja by som zakázal xenóny najprvKrtek píše:svieti, svieti... Já bych bral homologaci třeba všem Fabiím. I na potkávačky to oslňuje. Sice to neni závada ale vlastnost ale je to nepříjemný. Fabii poznam pokaždý když jede proti mně. Ono taky nejde jenom o to svítí, nesvítí ale sklon a tvar kužele a nějaká svítivost (asi). Takže dát si na auto kde co je blbost.
I když já mam co řikat když Soptík svítí asi 5m dopředu a dál tma![]()
Nějaká TUV certifikace mi je ukradená pokud to neschválili u nás.
hm aj normálne xenóny originál oslňujúKrtek píše:normální xenony jsou dobrá věc. Kor když musej bejt samonaklápěcí. To světlo je přirozenější a neoslňuje. No a pak je taky banda tunerů kterejm to svieti tak čo...
presne dobrý názorLaco píše:Síce nepoužívam navigáciu, ale myslím si, že na ňu spravia výnimku. Aj výrobcovia navigácií odporúčajú nalepiť prístroj na čelné sklo. Kam inam by mala byť nalepená?
A zorné pole vodiča? To bude ešte asi dôvodom diskusií na rôznych úrovniach, pretože logicky zorné pole je priestor, ktorý vidí človek keď sa pozerá priamo pred seba. Ale zorné pole oka nepokrýva celé čelné sklo...
Zorné pole oka pokrýva asi 80% čelného skla, keď chcem vidieť napr. pravú časť kapoty už musím mierne pootočiť hlavu a tým sa automaticky mení zorné pole...
to som aj ja počulalvin píše:TO Dušan :
Vybav si pre ňu osobitnú ŠPZ "H" ako pre veterána![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TO:ALL
INAK NAOZAJ "kvalitný zákon" už dnes som počul v správach,že po pár dňoch platnosti sa musí meniť![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vraj sa dá auto odhlásiť tak že si ho zošrotuješ sámmato8876 píše:Lenže ja som počul že ak vlastníš auto a je prihlásené a nemá STK+Emisnú tak budú posielať mastné pokuty či sa jazdí alebo nie.A keď ho chceš odhlásiť tak musíš mať potvrdenie zo šrotoviska že si zlikvidoval vrak.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |