Moderátor: Blue Lanos
JJ , z hrdzov mam bohate skusenoti, kedze kazde auto co som doteraz mal bolo totalne zhnite ked som ho kupil ... a predaval som ho ako nove .... takze hrzda nieje az taky problem ... ja sa skor bojim plynu .... len nech ide vsetko ako ma ......ppp píše:To je fakt, ze espera uz maju taku nizku cenu, ze lpg ho relativne dost predrazi, takze nova zastavba asi nic moc. Hlavne nech ta neodradi povrchova hrdza na prahoch a na spodnych lemoch dveri. Ani hlbkova korozia spodnych lemov dveri nie je nieco co by auto robilo nepojazdnym. Hociktory klampiar to razdva opravi, nie je to nosna cast a oprava stoji fakt malo. A pritom prave hrdzave lemy dveri najviac stlacaju cenu tychto aut. Hlavne aby nemalo prahy prezrate skrz, treba preklepat zospodu a akukolvek nerovnost na prahoch zospodu treba skusit prebit skrutkovacom a potom rychlo prec
. A motor nesmie byt klepkajuci a zvnutra zacernety od karbonu ale to asi dost zuzi vyber, tu sa na starostlivost o auta dost kasle, ako u uzivatelov tak v servisoch.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |