Ja by som povedal ze nie je ani tak dolezite aku znacku lpg, skor kto ho bude montovat. Ja mam zatial iba zle skusenosti, dobre mam len s udrzbou. Osobne by som si isiel dat namontovat lpg do istej nemenovanej RV firmy

(skryta reklama) anesiel v michalovciach a v PP na juhu 1 len s velkym sebazaprenim. Mozno ze mi skodovku odflakol preto lebo to bola "len hrdzava skodovka" ale potom nemoze cakat ze by som dotycnemu zveril dalsie auto. Dost zle rozhodnutie je kupit rovno auto s lpg (uz som ho spravil 2x), pretoze ptom lepite problemy ktore zbabrali predoslemu majitelovi pripadne ich sposobil on sam a netusite ci je problem v benzine alebo lpg a uz si vas len pinponguju medzi servismi. Zatial co ked si date zabudovat lpg sam u slusneho motnaznika, tak vas nalezite pouci a viete kam potom ist s problemami, navyse ich dotycny moze lahsie riesti, lebo ak nieco pobabral tak ak je dobry tak si chybu uzna a odstrani zatial co opravovat doondene auto po nejakom umelcovi je niekedy robota pre vraha (teda odsudeneho minimalne za vrazdu), takze ani vysledok nie je vzdy isty. Niekedy je lepsie rovno vsetko prekopat nanovo. Navyse ak kupite auto uz s lpg mohol majitel stratit papiere od lpg a dnes ich asi uz nevybavite (peha k tomuto bude vediet viac).