ps:ostatní dejte vědět co nejdřív ať to už máme

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

ahoj tak jestli je to tak ještě jsem se neptal ale tento týden pujdu tak je jednodušší to poslat poštou.musím zjistit jestli to půjdevelkejkarel píše:Členové z Čech a Moravy poraďte,jak poslat příspěvek na Slovensko. Za poslání 10 - 20 Euro po mě chce Česká spořitelna 220 Kč a ještě musím znát bližší údaje o příjemci,nejen číslo účtu a kod banky (IBAN banky,swift kod banky a další) To bude jednodušší,když ty eura na to Slovensko dovezu.

Tak je už změna dnes jsem byl na poště a služba Expres už není jenom cosi MMS a to mi spočítali na 230,-KčScorpion.11 píše:Už jsem to zjistil a to přes účet nebo složenkou přes jakoukoliv banku příšerně drahé!!!!Jediná možnost a nejjednodušší i nejlacinejší je zabalit do alobalu papírové euro a vložit do obálky a poslat EXPRES a mělo by to stát kole 25-30,-Kč a do 24hodin by to mělo být na Slovensku u příjemce.
Zítra si nechám koupit euro a nejpozději ve středu posílám v obálce expres 10 euro
 ,takže nakonec jen doporučeně za 50,-Kč
,takže nakonec jen doporučeně za 50,-Kč
 Čau scorpion ,taky bych to poslal doporučeně protože jinak nevim jak, dnes jsem se na to byl ptát na poště a tam mi neuměli ani skoro pomoct.Psal jsem longimu jestli to půjde tak snad napíše že ano zkus mu napsat taky jak se vyjádří.Jinak fakt nevím jak bych to udělal.
 Čau scorpion ,taky bych to poslal doporučeně protože jinak nevim jak, dnes jsem se na to byl ptát na poště a tam mi neuměli ani skoro pomoct.Psal jsem longimu jestli to půjde tak snad napíše že ano zkus mu napsat taky jak se vyjádří.Jinak fakt nevím jak bych to udělal. 
Já jsem to Jožkovi poslal dnes doporučeněFeva13 píše:Skúsime založiť u Vás účet a potom sa to dorieši

Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |