P.S. Jo, už mi jede

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Nevěř úplně všemuRadoslav Hološka píše:Na "hladove oko" je v nadrzi este cca 7,5L paliva. Odkedy mam palubny pocitac,ukazuje velmi presne a nemoze sa mi stat,ze mi dojde benzin. Palubak totiz rata zbytkove palivo aj ked stojite a motor bezi na volnobehu. Vtedy rucicka a "hladove oko" nie su velmi presne,iba orientacne. Na palubak je 100% spolahnutie!
Uvedom si, že to neleješ do nádrže, ktorá má fakt tých 48 litrov, ale do celej sústavy nalievacieho hrdla, hadíc, spojok, odvzdušnenia a t.ď. Takže len do hadice spojujúcej nádrž a hrdlo sa zmestia tak 2 litre!vado píše:...Potom, ako mi prvykrat vypne pistol, tak do nadrze dostanem este najmenej 4-5 l. Je to zaujimave, ale ked mi zacne svietit hladove oko, tak do nadrze, ktora ma podla manualu 48 l natlacim aj 51
Ano, to viem. Ale podstatne je to, ze vzdy dolievam na definovany celkovy objem (vzdy po hrdlo) a tak nie je problem presne spocitat spotrebu (pripadne skalibrovat pocitac) a o to tu islo.Igrlik píše:Uvedom si, že to neleješ do nádrže, ktorá má fakt tých 48 litrov, ale do celej sústavy nalievacieho hrdla, hadíc, spojok, odvzdušnenia a t.ď. Takže len do hadice spojujúcej nádrž a hrdlo sa zmestia tak 2 litre!vado píše:...Potom, ako mi prvykrat vypne pistol, tak do nadrze dostanem este najmenej 4-5 l. Je to zaujimave, ale ked mi zacne svietit hladove oko, tak do nadrze, ktora ma podla manualu 48 l natlacim aj 51
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |