Moderátoři: Blue Lanos, Admins
vsak pohoda, ale dat to prvu vetu - znelo to ako vysmech.Dano píše:To som pisal na okraj. Tazisko prispevku bol gumovy smrad.
no zo servisom je to tak - ak potrebujem ist na pravidelnu vymenu ano - objednam sa tyzden dopredu.Dano píše:Mne to hovor, ze pouzivas auto denno denne.
Ja nehovorim, ze viem vsetko ani ze by som mohol byt servisak. Do svojho auta rypem do tedy, do kedy sa to nepodari, ale ucit sa na druhych to by som odvahu nemal. Za to bohuzial mnohi tu odvahu zrejme maju. Inak by neboli mechanici, co robia doma vo svojej garazi. Ked niekto robi vsetky auta sam, tak aku uz len prax moze mat s konretnym modelom? Ked uz servis, tak idem do znackoveho. Tam ma aspom hreje prijemny pocit, ze Nexiu snad uz rozobratu videli. Domaci majster sa hlavne nebude s nicim hrat, ale vsetko robi na silu. Jeden mi tak menil este na Favorite prevodovku. Jak masar keby pitval.Radmont píše:tak si otvor servis ty a daj polovicne ceny a ver, ze budes mat vzdy plno
ty si sam pan boh - co padol uceny rovno z nebaDo svojho auta rypem do tedy, do kedy sa to nepodari, ale ucit sa na druhych to by som odvahu nemal. Za to bohuzial mnohi tu odvahu zrejme maju. Inak by neboli mechanici, co robia doma vo svojej garazi.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |