Osmistovka Matiz z roku 2000. Startuje bez problémů, ale když je to studený, tak to nechce jet, škube to a občas to uplně chcípne......
Nevíte co s tim?
Už mě to sere a nedá se s tim jezdit..... Do servisu se mi nechce - nejsou prachy

Moderátor: Blue Lanos
Odněkud musíš začít.Já bych začal od svíček přes kabely,vyčištění víčka rozdělovače atd.Pokud to nepomůže zaměřil bych se na benzin(kvalita,čerpadlo atd.).Možností ¨proč to dělá je mnoho.Až bude číst Petrm,třeba poradí více.FILIPES píše:Čau, poradtě někdo prosím![]()
Osmistovka Matiz z roku 2000. Startuje bez problémů, ale když je to studený, tak to nechce jet, škube to a občas to uplně chcípne......
Nevíte co s tim?
Už mě to sere a nedá se s tim jezdit..... Do servisu se mi nechce - nejsou prachy
Václav Brousek píše:Odněkud musíš začít.Já bych začal od svíček přes kabely,vyčištění víčka rozdělovače atd.Pokud to nepomůže zaměřil bych se na benzin(kvalita,čerpadlo atd.).Možností ¨proč to dělá je mnoho.Až bude číst Petrm,třeba poradí více.FILIPES píše:Čau, poradtě někdo prosím![]()
Nevíte co s tim?
Jakube jak,kde.jakub píše:ehm - poupravil bych to:shaman píše:Praxe je bohužel taková, že si je většinou naúčtují...
Praxe je bohužel taková, že si je vždy naúčtují...
haleluja bratre, ted uz jen tudle myslenku protlacit od dealerske site daewoo a je to fertigpetrm píše:Pánové když budu mluvit jen za náš servis tak v případě opravy stylem pokus omyl se vždy po nalezení správné vadné součástky auto uvede do původního stavu .
Petře jsem rád,že jsi potvrdil můj názor,že pokud je solidní servis a mají zájem aby se k nim zákazníci vraceli,chovají se tak jak popisuješ.petrm píše:Pánové když budu mluvit jen za náš servis tak v případě opravy stylem pokus omyl se vždy po nalezení správné vadné součástky auto uvede do původního stavu . Nedávno sem se potýkal s jedním matízkem 3 dny a vyměnil věci celkově za 30 000 (auto bylo bourané a někdo se v něm kdysi už hrabal a dal do něj pár věcí který tam nepatřily ) a když sem našel součástku která to patrně způsobovala tak sem zase všechno vyndal a na účtě bylo pouze to co sem skutečně vyměnil a bylo to potřeba navíc zákaznice odjela s tím že zaplatila jen 5hodin práce a zálohu aby se v případě , že závada nebyla úplně odstraněna ( auto chvíli dělalo něco a pak se zase dělo něco jinýho a nebyl sem si jistej ale auto jezdí bez problémů takže sem se trefil ) nemuseli dělat čachry v účetnictví . kdyby měla platit veškerý čas kzterý sem na autě strávil a ještě k tomu bych tam nechal všechny díly které sem zkoušel tak by si radši šla do bazaru koupit jinýho matízka .
ja s nim souhlasim taky, koukam, ze jsem se mozna spatne vyjadril, tak trosku me osobne totiz prijde, ze tadle praxe uplne miji dealerskou sit daewoo ...Václav Brousek píše:Petře jsem rád,že jsi potvrdil můj názor,že pokud je solidní servis a mají zájem aby se k nim zákazníci vraceli,chovají se tak jak popisuješ.
to nemůžu hodnotit,protže jsem do servisu jezdil pouze na garančky a jinak jsem ho ještě nepotřeboval.Ale když jsem jezdil přístup k zákazníkovi byl perfektní(autosalon Daewoo Rumburk)jakub píše:ja s nim souhlasim taky, koukam, ze jsem se mozna spatne vyjadril, tak trosku me osobne totiz prijde, ze tadle praxe uplne miji dealerskou sit daewoo ...Václav Brousek píše:Petře jsem rád,že jsi potvrdil můj názor,že pokud je solidní servis a mají zájem aby se k nim zákazníci vraceli,chovají se tak jak popisuješ.
mel sem podobnej problem studenej motor nesel natocit a kdyz chitil tak se klepal jako s***e ,vypadalo to jakokdyz si to hazi jiskru jak chce.Startuje bez problémů, ale když je to studený, tak to nechce jet, škube to a občas to uplně chcípne......
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |