Moderátor: Blue Lanos
Myslim, ze niektore z Tvojich skusenosti tu nepomozu. Napriklad: Lanos nema rozdelovac ...Dark69 píše:V mojom pripade to bola spinacia skrinka a na nej v tom oriesku zapalovania uz vydrete kontakty...ak sa kontakty dotykali tak auto slo a sviecky hadzali iskru a ked sa kontakty pohli v tom oriesku auto mi zdochlo a sviecky nehadzali iskru, po opätovnom pretoceni klucikom kontakty sa zas dotkli a auto uz islo....to bola moja chyba a kamaratovi to iste robilo tiez ale on mal chybu v rozdelovaci. Palec nerozvadzal iskri k svieckam, proste haproval.... Zacni tym palcom v rozdelovaci, rozober ho a prekontroluj palec a veko rozdelovaca ci nemas uz vypalene kontakty v nom
No tak som sa sekolvado píše:Myslim, ze niektore z Tvojich skusenosti tu nepomozu. Napriklad: Lanos nema rozdelovac ...Dark69 píše:V mojom pripade to bola spinacia skrinka a na nej v tom oriesku zapalovania uz vydrete kontakty...ak sa kontakty dotykali tak auto slo a sviecky hadzali iskru a ked sa kontakty pohli v tom oriesku auto mi zdochlo a sviecky nehadzali iskru, po opätovnom pretoceni klucikom kontakty sa zas dotkli a auto uz islo....to bola moja chyba a kamaratovi to iste robilo tiez ale on mal chybu v rozdelovaci. Palec nerozvadzal iskri k svieckam, proste haproval.... Zacni tym palcom v rozdelovaci, rozober ho a prekontroluj palec a veko rozdelovaca ci nemas uz vypalene kontakty v nom
to: rudyxxx1
skus vyblikat chybu z ECU, pokial je to snimac, urcite tam nieco bude.
Dalsi mozna chyba je napr. ukostrenie motora, podtlakove hadicky v motore (derave), imobilizer
Jaaj no ratal som s tym ze to bude nieco takerudyxxx1 píše:http://eshop.autobenex.cz/cz/sortiment/ ... 1.0&ICO=16 pozri si toto malo by to byt to ak sa nemylim
Lanos ma dve zapalovacie cievky, kazda pre dve sviecky. Vzdy palia naraz sviecky 1+4 a 2+3. Odstranili sa tym pohyblive casti, ale pokial nastane nejaky problem so svieckou/kablom/cievkou, tyka sa to vzdy dvoch valcov.Dark69 píše:No tak som sa sekolvado píše:Myslim, ze niektore z Tvojich skusenosti tu nepomozu. Napriklad: Lanos nema rozdelovac ...Dark69 píše:V mojom pripade to bola spinacia skrinka a na nej v tom oriesku zapalovania uz vydrete kontakty...ak sa kontakty dotykali tak auto slo a sviecky hadzali iskru a ked sa kontakty pohli v tom oriesku auto mi zdochlo a sviecky nehadzali iskru, po opätovnom pretoceni klucikom kontakty sa zas dotkli a auto uz islo....to bola moja chyba a kamaratovi to iste robilo tiez ale on mal chybu v rozdelovaci. Palec nerozvadzal iskri k svieckam, proste haproval.... Zacni tym palcom v rozdelovaci, rozober ho a prekontroluj palec a veko rozdelovaca ci nemas uz vypalene kontakty v nom
to: rudyxxx1
skus vyblikat chybu z ECU, pokial je to snimac, urcite tam nieco bude.
Dalsi mozna chyba je napr. ukostrenie motora, podtlakove hadicky v motore (derave), imobilizerOstanem radsej asi vo svojej teme
A ako to potom vlastne je? ked nema rozdelovac....Kable od sviecok idu kam? Co ich riadi?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |