ja som bol v pondelok na dlhsej jazde a cakal som ze sa bateria dobije, ale ked je vnoci zima, strasne sa jej kapacita zmensi a rano to uz ledva toci. garaz je garaz. mozno si nejaku obstaram. asi 5 sekund som startoval kym to natocilo.
Moderátor: Blue Lanos
mne sa v poslrednej dobe stava ze ked nastartujem tak sa mi rozsvieti kontrolka hmloviekpetrm píše:Jo baterie opravdu vydrží někdy i 10-12 let ale jsou mezi nima i vyjímky co potvrzují pravidlo . tTo že baterka nehlásí konec není tak uplně pravda často se stává že se po startu zakóduje rádio a nebo rozsvítí airbag a to je první signál že došlo při startu k takovému poklesu napětí že by se mohlo jednat o brzký konec
Ak sa ti rozsvecuje kontrolka hmloviek a zvlast ak su to predne tak sa jedna urcite o velku zavadu a system ti chce povedat, ze poruchu na hmlovkach vyriesis len tak, ze si ich namontujeseMKa Slovensko píše:mne sa v poslrednej dobe stava ze ked nastartujem tak sa mi rozsvieti kontrolka hmloviekpetrm píše:Jo baterie opravdu vydrží někdy i 10-12 let ale jsou mezi nima i vyjímky co potvrzují pravidlo . tTo že baterka nehlásí konec není tak uplně pravda často se stává že se po startu zakóduje rádio a nebo rozsvítí airbag a to je první signál že došlo při startu k takovému poklesu napětí že by se mohlo jednat o brzký konec
myslis ze je cas nachystat sa na vymenu?? zatial sa mi nestalo ze by auto nechytilo a toci pekne rychlo motor ked startuje.
No tak to je asi něco špatně mlhovky se nemají rozsvicet právě naopak jak píše Blu tak asi myslíš zadní a ta by právě po vypnutí světel měla sama zhasnout a nerozsvítit se možná je tam nějaká vlhkosteMKa Slovensko píše:mne sa v poslrednej dobe stava ze ked nastartujem tak sa mi rozsvieti kontrolka hmloviekpetrm píše:Jo baterie opravdu vydrží někdy i 10-12 let ale jsou mezi nima i vyjímky co potvrzují pravidlo . tTo že baterka nehlásí konec není tak uplně pravda často se stává že se po startu zakóduje rádio a nebo rozsvítí airbag a to je první signál že došlo při startu k takovému poklesu napětí že by se mohlo jednat o brzký konec
myslis ze je cas nachystat sa na vymenu?? zatial sa mi nestalo ze by auto nechytilo a toci pekne rychlo motor ked startuje.
Kolega,co myslis ze ja som danovak? Samozrejme ze to bolo uz s DPH! Trosku som si v predajni otvoril usta,ukazal im svoje znalosti v problematike a porovnal s konkurenciu a hned vyrukovali s touto cenou. Este som ich trosku ponatahoval,ze porozmyslam a potom som ju vzal.mrk píše:no ja som v tescu pozeral ale boli skoro po 3000 (Banner a este nejaka).
2350 bez DPH mas asi na mysli, ze ?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |