Ahojte.
Mam Aveo 1.4 16V 100k Base 5 dverovy, kupeny este 11/2008, farba cervena, taka ta obycajna.
Dnes (26.6.2009) na jednej bratislavskej benzinovej pumpe ma oslovil jeden pan, ze ako som spokojny s AVEOM, ze aj on take ma a ze ci som v aveo klube.
Odpovedal som mu, ze som zatial spokojny az na prevodovku a riadiacu paku, ktora sa pri zaberoch trase ako na traktore.
Dalej sa mi nepaci taka drobnost, ze ked prepnem na ofukovanie okien, tak za zapina automaticky klima a neviem ju proste vypnut.
Je to normalne ? Da sa to nejako deaktivovat, aby pri ofukovani okien nesla klima ?
No a diky tomu panovy som sa dnes registroval tu, takze neviem ci myslel prave toto forum, ale dakujem mu

V autach sa vobec nevyznam a kupoval som iba podla ceny a podmienka bola autoradio a klimatizacia v zakladnej vybave a cena do 300 000 Skk, co mi toto auticko splna.
Zial v novembri 2008 ziadne srotovne nebolo a stalo ma nejako 310 000 aj s montazou Defenderu na riadiaciu paku.
Tesim sa na dalsi pokec a pomoc, kedze naozaj som do aut antitalent, som proste len sofer