Katalyzator
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Odpoved pre Milosha..
Olejova vana je obrusena na holy plech..
..ocistena od hrdze...
..streknuta zakladom ktory vydrzi cca 300stC
..a potom cierna Syntetika z Chemolaku...
Blok odmasteny ocisteny od hrdze (o predchadzajucih upravach nehovorim...vid. foto)
streknuty CERVENOU FARBOU - BODY (uz neviem akou) odolnost do 500stC ;
vytvrdnutie az pri zahriati "telesa" (treba rozlisovat medzi vytvrdnutim a vyschnutim)
Hlava valcov - ocistena od mensej korozie, bez nateru, povodny hlinik, zakonzervovane silikonovim olejom....(na bicilke, to aby to zas po case nechytilo tu hnusnu tmavosedu farbu)
Viko ventilou - jemne obrusene az na hlinnik, streknute samovypalovacou striebrenkou - kedysi sa stym natieraly vyfuky, a vlozky do plynovych boilerov..... (pozor nejde o aluminiovu farbu, ale o podstivu striebrenku MADE IN CSSR, taqze ta tam cosi vydrzi......
)
Odpoved pre Rada....
tesima ze sa tesish....
...a aspon viez na co sa mozesh tesit ked ti zamrzne voda preskocia rozvody.....
BTW: nexelo by tento thread presunut niekam inam ..???
Olejova vana je obrusena na holy plech..
..ocistena od hrdze...
..streknuta zakladom ktory vydrzi cca 300stC
..a potom cierna Syntetika z Chemolaku...

Blok odmasteny ocisteny od hrdze (o predchadzajucih upravach nehovorim...vid. foto)
streknuty CERVENOU FARBOU - BODY (uz neviem akou) odolnost do 500stC ;
vytvrdnutie az pri zahriati "telesa" (treba rozlisovat medzi vytvrdnutim a vyschnutim)

Hlava valcov - ocistena od mensej korozie, bez nateru, povodny hlinik, zakonzervovane silikonovim olejom....(na bicilke, to aby to zas po case nechytilo tu hnusnu tmavosedu farbu)
Viko ventilou - jemne obrusene az na hlinnik, streknute samovypalovacou striebrenkou - kedysi sa stym natieraly vyfuky, a vlozky do plynovych boilerov..... (pozor nejde o aluminiovu farbu, ale o podstivu striebrenku MADE IN CSSR, taqze ta tam cosi vydrzi......

Odpoved pre Rada....
tesima ze sa tesish....
...a aspon viez na co sa mozesh tesit ked ti zamrzne voda preskocia rozvody.....

BTW: nexelo by tento thread presunut niekam inam ..???
Keď je tu reč o katalyzátore, neriešil niekto problém s tým jeho plechovým obalom? Mne to dookola na spoji odhnilo a spodná časť odpadla, takže ho mám teraz v cabrio úprave a mám obavu, že mi neprežije zimu, keď mi naňho bude striekať vod a sneh. Bol som s tým v servise ale tam mi povedali, že sa to dá spraviť len ako súčasť výmeny katalyzátora, čo je absolutne nepotrebné, lebo ten je v plnej kondíčke. Mal som taký pocit, akoby chcely, aby som ho zničil a potom musel kúpiť nový. Rozmýšlal som, že to spojím kovovými sk páskami, ale nezohnal som žiadne vyhovujúce, tak ak by niekto vedel nejaké riešenie, tak by to bodlo.
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele: