Co bych s ním dělal? Leda bych si ho dal do kufru jako vozejček do obchoďákuFitty píše:sakra tak co bude s tím matesem???? ivoši nechceš týču za 100.000,-???? nebo vyměním týču bez audia za matese

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Co bych s ním dělal? Leda bych si ho dal do kufru jako vozejček do obchoďákuFitty píše:sakra tak co bude s tím matesem???? ivoši nechceš týču za 100.000,-???? nebo vyměním týču bez audia za matese
Fitty píše:sakra tak co bude s tím matesem???? ivoši nechceš týču za 100.000,-???? nebo vyměním týču bez audia za matese
Lépe napsat, že je prostě ještě čassandruš píše:Ivoš píše:Už mě z toho začíná trochu mrazitNechme děti stranou
snad se nebojíš..
ty jsi chtěla matese tak tady kvůli tobě sháním matýska broučku když už se ti týča nelíbí....sandruš píše:Fitty píše:sakra tak co bude s tím matesem???? ivoši nechceš týču za 100.000,-???? nebo vyměním týču bez audia za matese
to nee týču neměň a ským potom bude mije nesíí na tuning capu
Jestli chci nebo ne si s dovolením vyřídím sámJajuska95 píše:ne nechce...![]()
![]()
jinak vím o Matesovi na prodej..moje bývalé autko..
Fitty píše:sakra tak co bude s tím matesem???? ivoši nechceš týču za 100.000,-???? nebo vyměním týču bez audia za matese
Ivoš píše:Lépe napsat, že je prostě ještě čassandruš píše:Ivoš píše:Už mě z toho začíná trochu mrazitNechme děti stranou
snad se nebojíš..
Ivoš píše:Jestli chci nebo ne si s dovolením vyřídím sámJajuska95 píše:ne nechce...![]()
![]()
jinak vím o Matesovi na prodej..moje bývalé autko..
NebavJajuska95 píše:ještě si stěžuj.. ty jo, člověk se stará.. za dobrotu na žebrotu.. nebavím..![]()
![]()
copak je zlatíčko?sandruš píše:![]()
Fitty píše:copak je zlatíčko?sandruš píše:![]()
zase prdelky ze mě.... za to by jsi si zasloužila naholousandruš píše:Fitty píše:copak je zlatíčko?sandruš píše:![]()
nic bobe
Ivoš píše:NebavJajuska95 píše:ještě si stěžuj.. ty jo, člověk se stará.. za dobrotu na žebrotu.. nebavím..![]()
![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |