Občas nestartuje

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Pavel Z.
Příspěvky: 3
Registrován: pon zář 27, 2004 11:24
Bydliště: Brno

Občas nestartuje

Příspěvek od Pavel Z. »

Má někdo zkušenost s tímto problémem? Studené starty jsou zatím zcela bez problémů ale po ohřátí motoru se začalo stávat, že po otočení klíčkem do startovací polohy se neozve ani cvaknutí a nic se neděje. Po mírném zchladnutí motoru to zase funguje bez chyby. Najeto je 100 000 km. Čekal bych opotřebované uhlíky ve startéru ale mate mě, že to tak dobře startuje studené a že ani necvakne vysouvací cívka.
Pavel
Reklama
 

Uživatelský avatar
PetrCBR
Příspěvky: 102
Registrován: stř srp 18, 2004 22:22
Bydliště: Roznov pod Radhostem
Kontaktovat uživatele:

Re: Občas nestartuje

Příspěvek od PetrCBR »

Pavel Z. píše:Má někdo zkušenost s tímto problémem? Studené starty jsou zatím zcela bez problémů ale po ohřátí motoru se začalo stávat, že po otočení klíčkem do startovací polohy se neozve ani cvaknutí a nic se neděje. Po mírném zchladnutí motoru to zase funguje bez chyby. Najeto je 100 000 km. Čekal bych opotřebované uhlíky ve startéru ale mate mě, že to tak dobře startuje studené a že ani necvakne vysouvací cívka.
Jestli ma Tico imobilizer s cipem v klicku, tak bych to tipoval na to. Zkus, jestli se ti u zamku spinacky neco neprehriva.
Daewoo Espero 2.0MPi, '97 (šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
Uživatelský avatar
petrm
Příspěvky: 2945
Registrován: ned zář 28, 2003 19:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Mohli by to být kontakty spínačky a nebo startér právě jak se ohřeje chodem motoru tak se tam něco uděje ale chce to servis nebo někoho kdo se vyzná v elektrice ;)
Odpovědět

Zpět na „TICO“