http://www.wtcc-fanklub.cz/wtcc-histori ... ruze-73505
Moderátor: Blue Lanos
Toto auto se dá pořídit za cenu Fábie v nejnižší výbavě. Když bude takto nedobavené auto za 600.000,- Kč , tak to vidím jako problém. Mám za to , že moc rejpešKrtek píše:Tak sem čet tu recenti a klasický daewooMateriály kvalitní ale zpracování občs pokulhává. Doufam že to odladěj během výroby. Zjednodušená zadní náprava, každý auto z tý platformy bude mít jinou... To snad neni na záadu hlavně že to neodskakuje. Ale co podělali je ten kufr. Zas ty demoliční háky na ničení nákladu, neni madlo takže bude člověk špinavej jak prase. A dostalo mně jak jim nevyšel ten držáček podlahy v kufru, že ho nemaj za co zaháknout
To alespoň u Lacettiho jde zaháknout za tu horní hranu.
Introš se mi ale líbí čim dál víc. Kde to má display klimy ? To se střídá nějak s rádiem ? Mně přijde ten proužek v kapličce strašně úzkej. Asise na to zajedu někam podívat. S výbavama zase blbnou - základní věc jako přední mlhovky daj až do nejvyšší
Fakt se dá sehnat za nějakejch 185-199 tisíc ????Ivo R. píše:Toto auto se dá pořídit za cenu Fábie v nejnižší výbavě. Když bude takto nedobavené auto za 600.000,- Kč , tak to vidím jako problém. Mám za to , že moc rejpešKrtek píše:Tak sem čet tu recenti a klasický daewooMateriály kvalitní ale zpracování občs pokulhává. Doufam že to odladěj během výroby. Zjednodušená zadní náprava, každý auto z tý platformy bude mít jinou... To snad neni na záadu hlavně že to neodskakuje. Ale co podělali je ten kufr. Zas ty demoliční háky na ničení nákladu, neni madlo takže bude člověk špinavej jak prase. A dostalo mně jak jim nevyšel ten držáček podlahy v kufru, že ho nemaj za co zaháknout
To alespoň u Lacettiho jde zaháknout za tu horní hranu.
Introš se mi ale líbí čim dál víc. Kde to má display klimy ? To se střídá nějak s rádiem ? Mně přijde ten proužek v kapličce strašně úzkej. Asise na to zajedu někam podívat. S výbavama zase blbnou - základní věc jako přední mlhovky daj až do nejvyšší![]()
Hatch prý bude vypadat takto (je to přímo z webu Chevroletu):Ivoš píše:Taky nedám dopustit na sedanyAle je fakt, že jsem zvědav na verzi hatchback
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |