hehe nie je to odvzdusnovacia hadica klukovky. Zistil som zu NExiaci tam tak isto dali obicajnu hadicu lebo bola ako som ju odpojil z nutra uplne rozleptana a rozozrata. vsetek ten bordel isiel do motora.... je to humus
 hehe nie je to odvzdusnovacia hadica klukovky. Zistil som zu NExiaci tam tak isto dali obicajnu hadicu lebo bola ako som ju odpojil z nutra uplne rozleptana a rozozrata. vsetek ten bordel isiel do motora.... je to humusvymena hadicky
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Re: vymena hadicky
nie nemam v tom lpg... nastastie lebo zevraj sa s tym strasne kazia motory ... poznam 2ch co maju lpg a auto byva viac v servise ako s nimi jazdie  hehe nie je to odvzdusnovacia hadica klukovky. Zistil som zu NExiaci tam tak isto dali obicajnu hadicu lebo bola ako som ju odpojil z nutra uplne rozleptana a rozozrata. vsetek ten bordel isiel do motora.... je to humus
 hehe nie je to odvzdusnovacia hadica klukovky. Zistil som zu NExiaci tam tak isto dali obicajnu hadicu lebo bola ako som ju odpojil z nutra uplne rozleptana a rozozrata. vsetek ten bordel isiel do motora.... je to humus

hehe nie je to odvzdusnovacia hadica klukovky. Zistil som zu NExiaci tam tak isto dali obicajnu hadicu lebo bola ako som ju odpojil z nutra uplne rozleptana a rozozrata. vsetek ten bordel isiel do motora.... je to humus- Reklama
Re: vymena hadicky
Prepacte, len reakcia mimo temy: mal som v autach plyn pocas cca 8 rokov a jedno sa mi potvrdilo, ze pokial sa nenamontuje do uz silno ojazdeneho motora a montuje to SERIOZNA firma, vecsie problemy s tym niesu, iba take ako na rovnako starom naftaku (porovnanie koli nakladom na prevadzku).HotRod2 píše:nie nemam v tom lpg... nastastie lebo zevraj sa s tym strasne kazia motory ... poznam 2ch co maju lpg a auto byva viac v servise ako s nimi jazdie

NEXIA GLX 1,5 DOHC 67KW Blue Sedan, kupena najzanedbanejšia pod slnkom, ale pomali na nej robím.