Hlavně si spočítej náklady abys na tom nakonec neušetřil jen 20 000 Kč oproti novému HHRku
 Hlavně si spočítej náklady abys na tom nakonec neušetřil jen 20 000 Kč oproti novému HHRku 
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx

Ahoj muj strik prodava tenhle krasnej kousek jeden uz je fuc byla to plna vybava mam ten dojem a ted tam sedi a ceka dalsi krasavec uz zjinou vybavou a bez stresniho okna na sveho zajemce pokud budes chtit nake materialy nebo fotky nebo si ho chces dokonce osaht je moznost muzu mozna domluvit i predvadeci jizdu je to na místě zvaném Opava-Komárov ,Podvihovská 3A web je Autosalon-schromm.cz stale se nawebu pracuje tak omluvte připadné chybičky díkymilosh píše:Je nekde vic fotek interieru atd? nejlepe od nekoho kdo me lmoznost si tento model osahat?
http://www.autorevue.cz/Prehled-testu/P ... fault.aspxmilosh píše:Je nekde vic fotek interieru atd? nejlepe od nekoho kdo me lmoznost si tento model osahat?

-viac ma však štvala tá spotreba
 -viac ma však štvala tá spotreba  

hanzy tak spechej strejcek prodava 1 hhr za druhym vcil co je ta akce bohuzel uz skoncila ale itak krasavec tam stale je a na jizdy jen ceka je to rebel ktery nechce stat v saloněHanzy píše:Mne rovnez zklamal vnitrni prostror hold jsem s Leganzy rozmazleny ale HHR se mi hodne libi a hlevne to ze jen tak jej nepotkate na ceste a kdyz ano vzbudi zajem.Jak bude lepsi pocasi a cas tak se chystam ze se s Pajou domluvim na predvadeci jizdu..jinak ho maji jen nekteri dealeri je seznam na hlavnich strankach Chevroletu.

.Tento týden by už měli být v ČR z onoho Maďarska tak snad příští týden klapne předávka... .
 .Tento týden by už měli být v ČR z onoho Maďarska tak snad příští týden klapne předávka... . 
 | Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |