Otvorim kapotu, zlozim kryt na motore (16V) co kryje kable a fajky. Zlozim fajku a kukam ze sakra moj kluc na sviecky je volaky velky a kratky
 Otvorim kapotu, zlozim kryt na motore (16V) co kryje kable a fajky. Zlozim fajku a kukam ze sakra moj kluc na sviecky je volaky velky a kratky  Aky na to ide kluc? je nato specialny? alebo sa da pouzit nejaky univerzal napr. z gola sady?
 Aky na to ide kluc? je nato specialny? alebo sa da pouzit nejaky univerzal napr. z gola sady? 
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
 Otvorim kapotu, zlozim kryt na motore (16V) co kryje kable a fajky. Zlozim fajku a kukam ze sakra moj kluc na sviecky je volaky velky a kratky
 Otvorim kapotu, zlozim kryt na motore (16V) co kryje kable a fajky. Zlozim fajku a kukam ze sakra moj kluc na sviecky je volaky velky a kratky  Aky na to ide kluc? je nato specialny? alebo sa da pouzit nejaky univerzal napr. z gola sady?
 Aky na to ide kluc? je nato specialny? alebo sa da pouzit nejaky univerzal napr. z gola sady? 

a boli aspon 4ks v baleni ?]Rebro[ píše:Teraz som videl i v LIDLi akciu na kluce na sviecky
 kazdy na jedno pouzitie na jednu sviecku

[/quote]
[/quote] 

asi som len slepy
 asi som len slepy 

Daewaa majú 16
 Daewaa majú 16  
 Ale 16V = 16ka .... Boze, kde ty leta jsou
 Ale 16V = 16ka .... Boze, kde ty leta jsou 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |