Dik za postrehy.
  Dik za postrehy.Tikanie v motore
Moderátor: Blue Lanos
Tikanie v motore
Zdravim. Tento problem mam uz od kupy auta, ale zatial som ho neriesil, v kazdom servise mi povedali iny nazor.. az vcera som nahodou na youtube nasiel video, ktore na 100% zodpoveda mojmu problemu. Link je tu: http://www.youtube.com/watch?v=gVO38mHr ... re=related   Co teda vydava ten tikavy zvuk, ktory rovnako ako na tom videu po pridani plynu nachvilu zmizne?   Dik za postrehy.
  Dik za postrehy.

Dik za postrehy.
  Dik za postrehy.ex Leganza ´98 
predtym Škoda 105L, Škoda 120 GLS, Škoda 120L, Škoda reči...

- Reklama
Re: Tikanie v motore
Vypadá to na prasklý svody výfuku,sundej ten plechovej kryt a koukni se ale myslim si že to nebude nic jinýho maximálně ještě těsnění pod svodama  

Daewoo Nubira 1,6 16v kombi stříbrná metal rv.1998

Aha.. lebo jeden servis tvrdil ze su to urcite zdvihatka ventilov, dalsi ze ventily a treti ze asi nieco s vyfukom  

ex Leganza ´98 

- 
				-peha-
- Kontaktovat uživatele:
Presne to sme menili pred týždnom na jednej Legyne a tiež takto cvakala a boli to svody presne v stredku zo spodu prasknuté ale dali sa zavariť   Jo už sme tu zopár takto cvakou mali a občas to bolo aj pri lambe tam bol vytrhnutý závit,takže 3 skrutky z ochraného plechu a odpojiť lamdu,daj plech dole a možno to uvidíš jo a pokud je to ono tak po sundaní plechu sa Ti zmení ten cvrkot
 Jo už sme tu zopár takto cvakou mali a občas to bolo aj pri lambe tam bol vytrhnutý závit,takže 3 skrutky z ochraného plechu a odpojiť lamdu,daj plech dole a možno to uvidíš jo a pokud je to ono tak po sundaní plechu sa Ti zmení ten cvrkot  

Jo už sme tu zopár takto cvakou mali a občas to bolo aj pri lambe tam bol vytrhnutý závit,takže 3 skrutky z ochraného plechu a odpojiť lamdu,daj plech dole a možno to uvidíš jo a pokud je to ono tak po sundaní plechu sa Ti zmení ten cvrkot
Ja som tento problem a bolo to tesnenie medzi zvodmi a vifukom.