ještě Vám dlužím nějaké fotky z podzimu, kdy jsme ošetřovali zadní nápravu a pružiny. Fotky před a po:

A nový výfuk:

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Ivo je to paráda a ten duplex nechaj
 Ivo je to paráda a ten duplex nechaj   Nech jazdí ako dračica
 Nech jazdí ako dračica  

Petře, já jsem si toho vědom, ale ta průchodnost potrubí je na současný výkon dostatečná, ty dvě větve mají v součtu větší průměr než začátek potrubí. Výfuk se stejně (až počtvrté) asi bude letos dělat nově s ohledem na úpravy, které mám v plánu... Plány na Kadetta sk. A shánět nepotřebuji, pokud to bylo stavěné jen na 300 koní, já se chci pohybovat v hodnotách daleko vyšších a bude se to vyrábět asi na zakázku.Petr Soukup píše:Ivane sundej ten duplex,vyndej prostřední tlumič a uvidíš,že to pojede líp. Sežen výfukové potrubí na Calibru bez katu a středového tlumiče. Tohle tě musí brzdit. Nejlepší by bylo,kdyby jsi sehnal plány na výfuk pro Opel Kadet sk. A,ten byl počítanej na cca 300PS.
 Pekne pekne plna podpora dufam ze sa uz dostanem na daky ten zraz Daewoo
 Pekne pekne plna podpora dufam ze sa uz dostanem na daky ten zraz Daewoo 
Neboj, já vím...Petr Soukup píše:Tak začni u výfuku,převodovky a hlavně pořádně zpevni auto! Hele já stavěl 2.0 16V atmosféru a můžu ti říct,že jen výfuk se předělával 4x. Není to žádná p.... to sladit. Převodovka jinak zpřevodovaná,jiné vačky,kované písty a dalších x věcí. Jen v motoru bylo 80000kč a to nebylo nic extra! Bylo v tom nějakých 180-190PS.

Praktický dotaz]Rebro[ píše:Pekne pekne... a ako v tom budes spat na cundri?
 Asi si lehnu na zadní sedačku...
 Asi si lehnu na zadní sedačku...
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |