Krom toho europoslanci a komisaři NEJSOU lidma volení zástupci ! U mně jsou podřadnější než normální poslanci, který alespoň lidi volej. U Euroxindlu je to už vyloženě vo korytech a to ve velkym.
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
ale ivoš neprotiřečíš si trochu je to jen muj názor a mimochodem jsem reagoval na někoho a vyjádřil souhlas ale není to jen tím že mám jinej názor jako ty a nesouhlasím s tebou a jen ty jsi ten všěvědoucí a moudrej jako ten klaus a názory jinej nepřipouštíš.Ps a ještě jak serpico měl výhrady že si u soudu nic nepamatoval.Ano každej se muže dostat k soudu a musí tam vypovídat ale pokud si nepamatuje nic co nedávno napsal a řekl nedá se nic dělat. Je pro to i diagnosa stařeská demence ovše potom takovej člověk nemá co dělat ve vysoké politice.Ivoš píše:Aumirek: Koukám, že nemá cenu se k tobě vyjadřovat.Neumíš brát věci s nadhledem, případně ctít názor jiného. Je mi tě líto
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |