Moderátoři: Blue Lanos, Admins
To je tak so vsetkym. Cim viac tomu clovek venuje cas,peniaze a rozumie sa tomu,tym ma viac problemov a starosti. Ale Dano,existuje na trhu lepsie auto v takej vybave,takeho roku vyroby a za cca 120.000 Sk ako je Nexia? Nie,takze tak.Dano píše:Pokial olej vydrzi od vymeny po vymenu, tak je to v norme. Inac zacinam sa obavat, ze Petrm ma pravdu v tom, ze niektore auta co maju 250 tis km su niekedy v lepsom stave ako nexia co ma 100 tis km. Moj Favorit bol podla mna strasne stoceny, ale na predpokladane km nezral oleja ani kvapku. Tak isto Felicie urobia 300 az 400 tis km. Nexia je dobra do 100 tis. Potom su uz len problemy. Ja to mozno ani tak nevnimam lebo sa rypem s tym autom kazdu chvilu a stale vychytavam muchy, ale keby som mal ist s kazdou vecou do servisu, tak som tam viac ako doma. Najlepsie sa maju taky ludia, co vedia akurat kam sa leje benzin a nevsimnu si poruchu ani keby isli na dva valce. Cim hlbsie do toho clovek vidi, tym viac zistuje ake hovno doma ma.
Samozrejme, ze take auto neni. Mne to nemusis hovorit, ja mam take isteTo je tak so vsetkym. Cim viac tomu clovek venuje cas,peniaze a rozumie sa tomu,tym ma viac problemov a starosti. Ale Dano,existuje na trhu lepsie auto v takej vybave,takeho roku vyroby a za cca 120.000 Sk ako je Nexia? Nie,takze tak.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |